Lenka Ondráčková

Provázím pěstouny a jejich přijaté děti procesem pěstounské péče. Jsem klíčová pracovnice, tzv. klíčák. Jsem jim k ruce k různým věcem, nejčastěji funguji jako podpora, zařizuji komunikaci s biologickými rodiči dítěte, sociálkou, asistované kontakty, doprovázím pěstouny k soudu, pracuji s dítětem na problémovém chování, apod. Je to hodně barevná práce. Každý den jiná. Co jsem vystudovala Vystudovala jsem sociální pedagogiku a volný čas v Brně na pajdáku. Nejvíc zkušeností a praxe mi daly projekty, které jsme v rámci studia realizovali. Legislativním divadlem ke změně například. Má oblíbená karta To je těžká otázka! Miluju Kejmlovy fotky. A tak obrazem by to byly Radostnost, Věrnost, Ušlechtilost, Objektivita, Upřímnost, Soudržnost, atd. Karta jako celek asi Vnímavost. Je to v poslední době moje téma. Stále je prostor, kam rozvíjet svou intuici. Přínos karet Ten vidím rovnou v několika věcech. V příležitosti zastavit se během dne, přitáhnout si k sobě nějaké svoje aktuální téma a všímat si ho během dne. Třeba. Nebo taky ve své práci s dětma! Nechat je si vybrat jednu kartu a povídat si o ní a tím se dostat blíž k dítěti a k tomu, čím aktuálně žije. To je parádní komunikační prostředek. Nebo s dospělýma na kurzech jako zpětnovazební techniku. A v neposlední řadě je to krása pro potěchu oka i duše! The post Lenka Ondráčková first appeared on Karty ctností.

projít na článek

Lenka a Vláďa, Romantic Hotel Elenoora

Lenka a Vláďa, Romantic Hotel Elenoora Vřele doporučujeme! Víťu jsme si na naší svatbu pozvali na základě kladných referencí, které jsem našla na tomto webu. Od začátku s ním byla výborná domluva. Zahrál nám, co jsme chtěli a nehrál, co jsme nechtěli :D.

projít na článek

Svoz pytlů s plasty a nápojovými kartony každé liché pondělí

Upozorňujeme občany, že plasty a nápojové kartony mohou třídit nejen do kontejnerů na vyhrazených stanovištích, ale také do pytlů. Zdarma si je můžete vyzvednout ve vestibulu rožnovské radnice na Masarykově náměstí. Jak  Tylovice.cz informovala Lenka Němc

projít na článek

Pozdrav z Hollywoodu

  I v Americe myslíme na domov a Tylovice, napsali nám Lenka a Svaťa Božákovi. Je fajn, že díky nim už i v Hollywodu vědí, že existují Tylovice:)))

projít na článek

Prodej kalendářů zahájen

Letos poprvé vydáváme každoroční kalendář nikoli pouze s tématem Jemnické dráhy, ale kalendář, který představuje i další aktivity našeho spolku. Zejména loňskou oslavu 150 let Severozápadní dráhy a letošní oslavu 150 let Trati Břeclav - Hrušovany (Hevlín)

projít na článek

Popeláři mají zpoždění

Pravidelně v úterý se v Tylovicích sváží odpad. Včera, 22. srpna, popelnice marně čekaly na ulici... Jak nám potvrdila Lenka Němcová z městského úřadu, popeláři měli poruchu na autě a dnes už v Tylovicích popelnice vyprazdňují.(MTA)

projít na článek