Lešení

Informace o pronajímaném lešení, výhody a nevýhody jednotlivých systémů lešení, české a evropské normy pro tzv. dočasné stavební konstrukce, bezpečnost práce ve stavebnictví pro lešení.

projít na článek

Naše služby

Ušetříme Vám výdaje za lešení, využijte naše komplexní lešenářské služby - lešení na klíč. Proč byste měli vyhazovat peníze za lešení - prostě si ho půjčte. Pronájímáme a půjčujeme trubkové, rámového lešení a závěsné lešení FOX. Provedeme montáž a demontá

projít na článek

Lešení Petr Kaše - Úvod

Rodinná firma Lešení Petr Kaše nabízí kompletní lešenářské služby - pronájem a půjčovna lešení (trubkové, rámové Layher, závěsné FOX), montáž a demontáž lešení, lešení na klíč a další doplňkové služby včetně autodopravy.

projít na článek

O společnosti

Rodinná lešenářská firma Petr Kaše je na trhu již od roku 1995 a nabízí široké portfolio lešenářských služeb - pronájem lešení, montáž a demontáž, lešení na klíč. Půjčujeme lešení trubkové i rámové (systém Layher Blitz). Nabízíme také doplňkové služby - a

projít na článek

Pronájem lešení

Půjčovna a pronájem fasádního lešení. Půjčujeme trubkové, rámové lešení Layher Blitz a nově také závěsné lešení FOX a to včetně montáže a dopravy. Působíme převážně v regionech Kolín, Nymburk, Poděbrady, Úvaly, Říčany, Český Brod a Praha.

projít na článek

Montáž, Demontáž

Rodinná firma Lešení Petr Kaše montuje a demontuje nejen lešení z vlastní půjčovny, ale také všechny ostatní druhy lešení. Svěřte Vaše starosti s lešením nám - ODBORNÍKŮM, my svému řemeslu rozumíme!

projít na článek