Letecké eso Petr Kopfstain se předvede nad mosteckým okruhem

Skvělou zprávu má pořadatel pro návštěvníky premiérového závodu historických vozů The Most Historic Grand Prix, který mostecký autodrom hostí o víkendu 12. až 14. května a jehož součástí je i sraz majitelů veteránů a výstava těchto automobilových skvostů. Bohatý a zajímavý doprovodný program víkendu totiž okoření svým akrobatickým vystoupením skvělý pilot Peter Kopfstein. Účastník světového šampionátu Red Bull Air Race Master Class, jenž je bezesporu královskou leteckou disciplínou, opanuje nebe nad autodromem v sobotu 13. května o polední přestávce.

projít na článek

Jezdci ADAC GT Masters se o víkendu seznámí s mosteckým okruhem

Už o víkendu 17. a 18. března mohou fanoušci sledovat v akci na velkém okruhu mosteckého autodromu účastníky letošního ročníku prestižního evropského šampionátu ADAC GT Masters. Týmy s jezdci v supersportovních vozech přijedou na sever Čech testovat před

projít na článek

Letecké cvičení Ample Strike 2015 začíná

Dnešním dnem začíná společné letecké cvičení NATO pojmenované Ample Strike 2015. Hlavní část tohoto cvičení se odehraje v Sedleci u Náměště nad Oslavou, na 22. letecké základně vrtulníkového letectva, část pak i ve vojenském prostoru Libavá.

projít na článek

Vabrouška čeká poslední ironman sezony

Jsem fit a doufám, že to prodám, hlásí se triatlet Petr Vabroušek z Austrálie. V neděli 9. prosince se postaví na start svého posledního ironmana letošní sezony. V australském Busseltonu na něj opět čeká porce 226 kilometrů a zkušený závodník doufá, že př

projít na článek

Mistrovství ČR v letecké rallye obrazem

Martina Burianová přináší další fotogeportáž, tentokrát z Mistrovství ČR v letecké rallye, které se konalo na letišti v Rakovníku.

projít na článek

Karlovarský pohár v letecké akrobacii

Ve dnech 25. - 27. 5 -. 2017 se na letišti v Toužimi konal Karlovarský pohár v letecké akrobacii. Prohlédněte si fotogalerii Martiny Burianové, jak zachytila atmosféru celého podniku.

projít na článek