Letecké záběry v Televizních novinách

Letecké video záběry protipovodňové hráze Zálezlice Televizních novinách TV NOVA Příspěvek Televizních novin je k přehrání zde: https://fb.watch/bid6IWO8M8/ Článek Letecké záběry v Televizních novinách se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Letecké práce SPECIFIC

Jako jedni z mála v České Republice máme osvědčení A2 + oprávnění SPECIFIC. Můžeme létat ve městech, obcích a na dalších místech, kde je provoz běžných dronů zakázán. Stále samozřejmě není možné létat úplně všude, více třeba zde https://letejtezodpovedne.

projít na článek

Zprávy na ČT 1 se záběry Filmark

Letecké záběry Filmark ze zátěžové zkoušky Libeňského mostu v televizním vysílání. Článek Zprávy na ČT 1 se záběry Filmark se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

to pětikilo vejš

Natáčení prezentace majitele realitní kanceláře Remax Plus. Letecké záběry, záběry bytu na prodej. Článek to pětikilo vejš se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Filmovou kamerou detail, dronem několik kilometrů budoucí dálnice.

Filmové záběry s manuálním nastavení clony, závěrky, přeostřování do pohybu sliderem, a letecké záběry celku… Výsledné video bude pecka. Článek Filmovou kamerou detail, dronem několik kilometrů budoucí dálnice. se nejdříve objevil

projít na článek

Noční otáčení mostu Uhersko

U obce Uhersko v Pardubickém kraji se staví most v Čechách unikátním způsobem. Konstrukce mostu, přes který povede nová dálnice D35, byla zhotovena mimo železniční trať a během dvou nocí byla při vlakové výluce nad trať otočena jeho první polovina. Rádi

projít na článek