Letecký průmysl

Společnost Renishaw se zrodila z leteckého průmyslu. Firma Rolls-Royce nebyla schopna najít měřicí zařízení s přesností, kterou vyžadovala výroba vybavení letounu Concorde, a tak náš zakladatel takové zařízení vyrobil. Byla to spínací dotyková sonda: revoluční kus výrobní technologie, který se stal naším prvním výrobkem.

projít na článek

Letecký průmysl a produkce výrobků s vysokou přidanou hodnotou

Navštivte naše Virtual-Expo a podívejte se, jaká ředšení nabízí společnost Renishaw pro letecký průmysl.

projít na článek

Měření s rychlostí a přesností

Madridská firma z oboru přesného obrábění, specializující se na komplexní díly pro letecký průmysl a obranné aplikace, investovala do pětiosé měřicí hlavy a snímacího systému REVO® od společnosti Renishaw. Tato změna pomohla zkrátit čas na kontrolu obrobk

projít na článek

Naše řešení pro automobilový průmysl

Společnost Renishaw působí v rámci celého dodavatelského řetězce pro automobilový průmysl; zjistěte více informací na Renishaw Virtual-Expo.

projít na článek

Automobilový průmysl potřebuje nýtování plastů

V současné době je nemožné uvažovat o dodávkách plastových dílů pro automobily bez nýtování puls stacking. The post Automobilový průmysl potřebuje nýtování plastů first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Expo Lesní lom 2021

Těžební unie pořádá každé dva roky Mezinárodní demonstrační veletrh strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO, který se řadí k prestižním přehlídkách těžebního průmyslu v Evropě. XIII. ročník se uskuteční ve vápencovém

projít na článek