Letní aktivity E-Bezpečí

Léto je časem odpočinku, ale pro tým E-Bezpečí jde o příležitost k realizaci dalších aktivit. Ani přes prázdniny nezahálíme, tvoříme nové materiály a realizujeme další vzdělávací akce. Co všechno jsme přes léto stihli a co nás ještě čeká?

projít na článek

Safer Internet Day 2024

Jako každý rok tak i letos se E-Bezpečí Univerzity Palackého v Olomouci zapojuje do oslav Dne bezpečnějšího internetu koordinovaných Safer Internet Centrem ČR. V tento den tradičně oznamujeme naše aktivity pro letošní rok.

projít na článek

Jak vypadala Letní párty 2024!

11. 6. 2024 jsme společně oslavili blížící se letní dny uspořádáním Letní párty na dětském hřišti u Vinohradské vodárny. Proběhlo několik skvělých tanečních i pěveckých vystoupení, preventivních i sportovních workshopů. A jak přesně letní párty vypadala?

projít na článek

Bezpečí je nejvíce důležité

Elektrická zařízení jsou všude kolem nás, a abychom si mohli být jisti tím, že pracují tak, jak by měla, je dobré nechat provádět revize. To jsou specializované kontroly, kteréČlánek Bezpečí je nejvíce důležité se nejdříve objevil na Digital web.

projít na článek

Oteklé nohy

Letní období je typicky charakterizováno zhoršováním příznaků chronických žilních onemocnění končetin. Pocity těžkých nohou jsou stále silnější, únava, otok a bolestivost znepříjemňují denní aktivity. Úlevu přináší pouze vyložení si nohou, to si však lze

projít na článek

Letní kola Dunlop - cena: 4 000 Kč

Dobrý den, Nabízím letní komplet na discích v podobě "Dunlop SP Sport FastResponse 195/55 R15 85H" pro Škodu Fabii

projít na článek