Letní brigáda v zahraničí: Kde ji sehnat a jak vybrat tu nejlepší?

Letní brigáda v zahraničí je skvělý způsob, jak poznat novou zemi a její kulturu mnohem hlouběji, než jen jako turista. Zlepšíte své jazykové schopnosti a získáte nové přátele z celého světa, které potom můžete navštěvovat. Práce v zahraničí pozvedne váš životopis a zvýší vaši atraktivitu pro další zaměstnavatele. Navíc si vyděláte peníze a získáte sebevědomí v tom, co všechno [] The post Letní brigáda v zahraničí: Kde ji sehnat a jak vybrat tu nejlepší? appeared first on Chytrý převod peněz do zahraničí.

projít na článek

Srpnová brigáda

Na první srpnovou neděli  je naplánováno bourání prvorepublikových toalet. Přijďte tedy 5. 8. v 9:00 hod. v co největším počtu  a vhodném pracovním oděvu pomoci poslat část historie a hlavně [] The post Srpnová brigáda appeared first on Astra ZM.

projít na článek

Nejlepší eurový účet 2024: Srovnání, založení, poplatky

Euro účet se vyplatí každému, kdo alespoň jednou vyjede do zahraničí po Evropě. Velmi si účet v Eurech oblíbili ti, kteří studují či pracují v zahraničí, stejně tak ti, kteří přijímají Eura ze zaměstnání či OSVČ při spolupráci se zahraničním subjektem. Př

projít na článek

Nákup vozidla ze zahraničí - jaký je postup

Nákup nového vozu bývá často otázkou nervů a předcházet mu musí jasné stanovení priorit. Zachovat si chladnou hlavu je ještě důležitější při nákupu ojetiny. Někdy jsou ale požadavky na vůz tak specifické, že v tuzemsku téměř není možné takový vůz sehnat.

projít na článek

Reprezentanti v zahraničí: Hložek s Černým skórovali, Souček s Coufalem asistovali

Čeští reprezentanti působící v zahraničí o sobě dali výrazně vědět během nedělního programu zahraničních soutěží. 

projít na článek

Nový ceník mobilních tarifů pro rok 2023

Vážený zákazníku, rok se s rokem sešel a my pro Vás máme novou nabídku mobilních tarifů pro rok 2023. Nabídku naleznete v tomto příspěvku. Agro-NET.cz je ideálním řešením komplexní firemní komunikace jak pro zemědělce, tak pro družstva i velké agropodn

projít na článek