Letní salát s krémovým kešu toppingem a spirulinou podle Vitalvibe.cz

Jednoduchý salátek s výživnou křupavou spirulinou z Bali a kešu zálivkou podle přátel z Vitalvibe.cz. INGREDIENCE NA SALÁT: směs salátových listů červená řepa mrkev křupavá spirulina z Bali (koupíte zde ») INGREDIENCE NA ZÁLIVKU/TOPPING: hrst natural kešu ořechů (koupíte zde ») olivový olej plnotučná hořčice (příp. sušená mletá hořčice) jarní cibulka citrónová šťáva troška vody POSTUP: Červenou řepu a mrkev nakrájíme na tenké nudličky, omytý salát...

projít na článek

Letní salát s raw krémovým kešu toppingem a spirulinou

Jednoduchý salátek s výživnou křupavou spirulinou z Bali a kešu zálivkou podle přátel z Vitalvibe.cz. Přečíst celý recept »

projít na článek

Pikantní thajská mrkvová polévka se zázvorem podle Vitalvibe.cz (raw food)

Recept na skvělou zahřívací a pikantní thajskou mrkvovou raw food polévku od přátel z Vitalvibe.cz, kterou můžete zjemnit třeba domácím kokosovým mlékem a ozdobit například raw kešu omáčkou a čerstvým koriandrem. INGREDIENCE na 4 porce: 3 velké mrkve 2

projít na článek

Kapustový salát s ředkvičkami, kustovnicí a konopnými semínky podle Vitalvibe.cz (raw food)

Recept od přátel z VitalVibe.cz na vitamíny nabitý zimní salát z kapusty, která mezi zimní zeleninu určitě patří. Když k ní přidáte ještě čerstvé ředkvičky a superpotraviny, jako jsou konopná semínka a kustovnice čínská (Goji), připravíte si posilující a

projít na článek

Bílá čokoláda s jedlými květy podle Vitalvibe.cz (raw food)

Recept od přátel z Vitalvibe.cz na raw verzi bílé čokolády, obohacené jedlými květy růže, chrpy a sedmikrásek. Zdravá verze oblíbené bílé čokolády, která navíc krásně vypadá. INGREDIENCE na 200 g čokolády: 100 g raw kešu ořechů (koupíte zde ») 100 g

projít na článek

Matcha raw bonbóny podle Vitalvibe.cz (raw food)

Zelené matcha bonbóny, připravené podle pravidel tzv. živé stravy, potěší oko i mlsný jazýček, tak to aspoň tvrdí tvůrci tohoto receptu, přátelé z Vitalvibe.cz ». Zelený matcha čaj má díky podobě jemného prášku různorodé využití při výrobě raw dezertů. Ma

projít na článek