Letní setkání na Kaštanu ve fotografiích Martina Myslivce

Letní setkání Osamělých písničkářů otevřelo opět Kaštan! Koncert proběhl pod širým nebem, dorazili: Jan Burian, Jana Šteflíčková, Marka Míková, Inženýr Vladimír Mikulka, Petr Nikl, Michal Bystrov, Hmlisto, Petr Linhart, Jiří Dědeček, Filip Pýcha, Jan Jeřábek, Adam Rut, o zvuk se staral skvěle Marek Šťastný, neméně skvěle fotografoval Martin Myslivec. Fotografie si můžete prohlédnout zde.  

projít na článek

Fotogalerie z 16. března na Kaštanu

Caine-Mi, Jiří Smrž, Marka Míková a Petr Linhart byli hlavními aktéry březnového večera na Kaštanu, který letos připadl na středu šestnáctého. Koncert byl zvěčněn na fotografiích Martina Myslivce, díky, Martine!  Fotky si můžete prohlédnout zde.

projít na článek

Fotografie Martina Myslivce z Festivalu Osamělých písničkářů

Ve fotoalbu přibyly zdařilé fotografie z oka a přístroje Martina Myslivce. Můžete si je prohlédnout i na přímém odkazu http://www.osamelipisnickari.cz/fotoalbum/fotografie-z-koncertu/20.-a-21.4.12--festival-osamelych-pisnickaru-podle-martina-myslivce/ .

projít na článek

Přinášíme fotografie z vánočního večírku a přejeme Vám krásné svátky, jakož i skvělý patnáctý rok!

Fotografiemi Martina Myslivce ( odkaz zde ) z vánočního večírku na Kaštanu ve středu 17.12. končíme rok letošní, přejeme Vám krásné svátky a do roku nového všechno dobré. Na shledanou v lednu 2015 opět na Kaštanu!

projít na článek

Děkujeme, byli jste skvělí!

V sobotu 21.4. o půlnoci skončil šestnáctý ročník Festivalu Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu. Děkujeme našemu skvělému publiku za dva krásné, společně prožité večery a těšíme se na fotografie Martina Myslivce, které zde brzy zveřejníme.

projít na článek

Bio Masha s Luďkem Kazdou, Michal Bystrov s Tamarou Nathovou a Jiří Konvrzek na fotografiích Martina Myslivce

Ve středu 30.9.2020 jsme zahájili podzimní sezónu. Pódium pražského klubu Kaštan si rozdělili Bio Masha & Luděk Kazda, Jiří Konvrzek a Michal Bystrov v doprovodu Tamary Nathové. Mezinárodní hnutí We Make Events, upozorňující na nutnost státní podpory kult

projít na článek