Letní sezónu tradičně rozjel Sommerfest 2023

Každým rokem se zaměstnanci společnosti Metako těší na začátek letní sezóny, kterou vždy zahajuje tradiční Sommerfest 2023. Majitel firmy, Michael Krüsselin, touto cestou poděkoval svým zaměstnancům za jejich neocenitelnou práci. Po dopoledním prezentování hospodaření firmy čekal zaměstnance bohatý program a množství aktivit, jako například grilování, malování na obličej barvami, korálky, bubliny, skákací hrad, autíčko na kolejích, různé sportovní aktivity pro dospělé i ty nejmenší a nechyběl ani tanec na rytmus tanečních hitů DJe. Celý areál byl plný pozitivní energie a tancovalo se až do brzkých ranních hodin.

projít na článek

Letní pobyt dětí 14. 20. 2023

Od 15.7. 2023 se uskutečnil letní dětský tábor v Zámeckém hotelu Třešť. The post Letní pobyt dětí 14. 20. 2023 appeared first on Nadační fond Šťastná hvězda.

projít na článek

Bára Basiková kmotrou. RockOpera Praha zahájí sezónu 2023/24

Pavla Forest, Viktor Dyk, Kamil Střihavka, Jan Toužimský, Jiří Zonyga a další hvězdy divadla RockOpera Praha se těší na novou sezónu. Ta začíná už tento čtvrtek 14. září reprízou rockové opery Trója. Novou sezónu vjediném divadle pro rockery pokřtí zpěvač

projít na článek

LETNÍ ŠKOLA SALSA BACHATA 2023

Přidejte se na letní školu tance s Bohemian Salseros. Letos probíhá na přelomu července a srpna. Přihlásit se můžete do začátečnických a pokročilých kurzů salsy a bachaty. Detaily naleznete zde. The post LETNÍ ŠKOLA SALSA BACHATA 2023 appeared first on Bo

projít na článek

Letní animační příměstský tábor 2023!

Připravili jsme pro vás již 7. ročník letních animačních příměstských táborů. Přihlášky a více informací: ZDE The post Letní animační příměstský tábor 2023! appeared first on Filmový uzel Zlín.

projít na článek

Letní provoz sauny od 13.6.2023

The post Letní provoz sauny od 13.6.2023 appeared first on JEREMI SPORT.

projít na článek