Letní SKIATHOS na pár dnů z Prahy 1 760 Kč

V dnešní slevové akci Ryanair pořídíme levně letenky na řecký ostrov Skiathos. Zpáteční letenky z Prahy na Skiathos jsou dostupné už za 1 760 Kč. Za tuto cenu pořídíme letenky na termín 3.8. – 6.8., na týden vychází nejlevněji termín 3.8. – 10.8. a to 2 396 Kč. V ceně nejvýhodnějších letenek od Ryanair máme malé číst více The post Letní SKIATHOS na pár dnů z Prahy appeared first on Honzovy letenky. RYCHLÁ REZERVACE LETU Článek Letní SKIATHOS na pár dnů z Prahy 1 760 Kč se nejdříve objevil na Cestovatel.cz.

projít na článek

Levně na letní víkendy do POZNANĚ 738 Kč

Akční letenky do Polska najdeme u Ryanair. U Ryanair najdeme levné letenky z Prahy do Poznaně. Za zpáteční letenky zaplatíme 738 Kč. Letenky za tuto cenu najdeme v různě dlouhých termínech v červenci a srpnu, a to i v prodloužených víkendech. V ceně leten

projít na článek

8.B objevovala krásy Prahy

V úterý 7. května se naše třída 8.B vypravila vlakem na exkurzi do Prahy. Číst dál...

projít na článek

Low-cost letenky z Prahy do WASHINGTONU 7 380 Kč

Výhodné letenky do Washingtonu pořídíme u aerolinky Play. Zpáteční letenky z Prahy do Washingtonu pořídíme u aerolinky Play za 289 EUR, v přepočtu asi za 7 380 Kč. Po cestě nás čeká jeden delší přestup v Reykjavíku, který můžeme využít na prohlídku města.

projít na článek

Finanční podpora od MČ Prahy 6

Taneční Studio Emotion finančně podpořila MČ Prahy 6. Děkujeme! The post Finanční podpora od MČ Prahy 6 appeared first on Taneční studio Emotion.

projít na článek

Letní škola E-commerce vaj

ADEM ve spolupráci s VŠ FVES rozjíždí letní školu v angličtině. Jedná se o 40-ti hodinový cyklus workshopů E-commerce. Zároveň se můžete přihlásit na MBA studium. Tato škola je ideální jak pro studenty žijící v ČR, tak i pro studenty zahraničních škol, př

projít na článek