Letní slavnost pro AKKODIS CZ

Letní slavnost pro AKKODIS CZ V sobotu 17.6.2023 jsme pro našeho klienta společnost AKKODIS CZ pomáhali zajistit Letní slavnost, která se konala v areálu prototypového centra klienta v Plzni. Jednalo se o společně strávené odpoledne všech zaměstnanců s jejich rodinami. Pro děti byla připravena spousta nafukovacích atrakcí a další program včetně slackline, malování na obličej, balonkové show a skákacích trampolín se Spidermanem. Pro dospělé byl nachystán netradiční catering a o zábavu se starala kapela PartyLeaders. I když na většině území České republiky byly v sobotu bouřky, v Plzni bylo počasí ideální a hosté si tak mohli užít celý program bez omezení. Článek Letní slavnost pro AKKODIS CZ se nejdříve objevil na TESS promotion s.r.o..

projít na článek

Slavnost světel Žitava (Ring on Feier)

Parádní akce u sousedů na Žitavském městském okruhu. Stánky, světelné instalace a hudební produkce různých žánrů. Vstup jako třeba na Jacobimarkt zdarma. The post Slavnost světel Žita

projít na článek

Jak vypadala Letní párty 2024!

11. 6. 2024 jsme společně oslavili blížící se letní dny uspořádáním Letní párty na dětském hřišti u Vinohradské vodárny. Proběhlo několik skvělých tanečních i pěveckých vystoupení, preventivních i sportovních workshopů. A jak přesně letní párty vypadala?

projít na článek

Letní kola Dunlop - cena: 4 000 Kč

Dobrý den, Nabízím letní komplet na discích v podobě "Dunlop SP Sport FastResponse 195/55 R15 85H" pro Škodu Fabii

projít na článek

Letní bunda Arctic Cat - Cena: 590 Kč

Nabízím novou lehkou letní textilní bundu značky Arctic Cat. Velikost 50. Jedná se o poslední kus vystaveného zboží na prodejně.

projít na článek

225/55 r19 letní pneumatiky Toyo na SUV: 3 500

Nabízím k prodeji 4 hezké letní pneumatiky 225/55r19 ve výborném stavu, bez poškození se zárukou na bezchybnost. ROZMĚR: 225/55/19-99V ZNAČKA: TOYO PROXES /dot 3420/ VZOREK: 5-6mm (nová má 7-7,5mm) CENA 3500Kč je spolu za kompletní sadu 4ks. ...

projít na článek