Léto je v plném proudu

Vysoké letní teploty jsou pro někoho hotovým peklem. Kdo musí pracovat venku a nebo jeho zdravotní stav už není co býval, je to problém. Zchladit se během vysokých teplot není tak snadné jak by se mohlo zdát, a mnoho lidí končí v ordinacích a angínami, protože do sebe hází jeden ledový nápoj a nanuk za druhým. To je ale to nejhorší, co můžete udělat. Paradoxně vás nejvíce zchladí vlažný nápoj a nebo lehce studený, ale led byste určitě po kilech pojídat neměli. Abyste se vyhnuli letním bolestem v krku, nepřehánějte to ani s klimatizací. Co si ale můžete dopřát neomezeně, jsou návštěvy koupališť. Na koupaliště chodí snad každý, kdo si chce užít nejen pohodu u vody, ale i kdo se chce trošku zchladit. Protože koupaliště i přírodní vodní toky a nádrže bývají v obležení lidí celé léto, rozhodli se někteří majitelé rodinných domů, že si nechají nainstalovat bazén. komu se nechtělo příliš utrácet, ten si pořídil třeba nafukovací bazén, ale takový bazén není zrovna kvalitní. Může se kdykoliv protrhnout a je jen malá šance, že se vám podaří díru najít a opravit. Nafukovací brouzdaliště jsou pro malé děti ideální, ale jestli chcete něco kde se bude moct koupat celá rodina komfortně, je ideální samonosný zapuštěný bazén. Proč takový bazén? Samonosný bazén je vyrobený z kvalitního plastu, který se používá speciálně k výrobě bazénů. Je dostatečně silný na to, aby se mohl zapustit do země. Zapuštěné bazény jsou vyhledávané, protože nenarušují vzhled pozemku, a také se snáz čistí. Stěny bazénu jsou pevné, a můžete k jejich čištění použít i bazénový vysavač. Když něco sháníte, musíte to shánět dřív než začne sezona, kdy se daná věc používá nejčastěji. Ideální je si bazén objednat třeba na podzim nebo na jaře, než vypukne koupací sezona. Pak firmy nestíhají a vy se bazénu dočkáte možná až na podzim. Článek Léto je v plném proudu se nejdříve objevil na Ascot.

  • Web: Ascot
  • Aktualizace: 29.7.2024
projít na článek

JARNÍ TOMBOLA je v plném proudu

JARNÍ TOMBOLA v KAJOT INTACTO je plném proudu. Máme za sebou první slosování o 50 000 Kč, které proběhlo 14.4. na všech zúčastněných provozovnách. Na další slosování se můžete těšit už 28.4. Těšíme se na vás a přejeme vám mnoho štěstí ve hře!

projít na článek

13. ročník soutěže je v plném proudu!

Prázdniny jsou fuč, děti sedí již měsíc ve školních lavicích, a tak i my po účasti na venkovních akcích přes krásné léto chystáme naše "tažení" do škol.

projít na článek

Zápis na školní rok 2022/23 je v plném proudu. Těšíme se.

The post Zápis na školní rok 2022/23 je v plném proudu. Těšíme se. appeared first on devítka.

projít na článek

Slunce, léto, rodeo...

Prázdniny se blíží do poloviny, slunce pálí a soutěže Rodeo Corralu jsou v plném proudu. Ostatně trocha romantiky k létu patří... Sluncem rozpálený písek, ržání koní, bučení telat, svištění lasa a tvrdě pracující kovbojové, to je rodeo, tedy správně Mistr

projít na článek

Léto na thajských masážích

Letní sezóna je v plném proudu. My tu jsme i přes prázdniny pro Vás. Celý náš salón je plně klimatizovaný, od recepce až po masérnu :), takže maximálnímu pohodlí a příjemné atmosféře nic nebrání. Všechny prováděné masáže jsou thajské a provádějí je přímo

projít na článek