Letos je na kanárských ostrovech nejhorší sklizeň vína za posledních 20 let

Podle odhadů sklidili vinaři letos o 50% méně hroznů než v loňském roce, v některých regionech hlásí až 70% pokles.

projít na článek

Vueling přijme nové zaměstnance na kanárských ostrovech

Letecká společnost Vueling dnes oznámila otevření své nové pobočky na Kanárských ostrovech a rozhodnutí přijmout nové posádky z řad canarios nebo rezidentů. Současně i posílí svou flotilu, která má základnu na ostrovech Gran Canaria a Tenerife. 

projít na článek

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za dva roky snížil na polovinu

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za poslední dva roky snížil na polovinu. Vyplývá to  ze zprávy Asociace  dovozců a autorizovaných prodejců na Kanárských ostrovech. 

projít na článek

Na kanárských ostrovech hrozí lesní požáry

Generální ředitelství pro mimořádné události vlády Kanárských ostrovů vyhlásilo dnes večer,  vzhledem k očekávaným vysokým teplotám a velkému suchu,  upozornění na nebezpečí lesních požárů na ostrovech .

projít na článek

Počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech dále klesá

  Podle nových údajů statistického úřadu kles v srpnu počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech v porovnání s červencem o 0,81%. Bez práce je tak celkem 230.185 mužů a žen.

projít na článek

Počet nezaměstnaných na kanárech dále klesá

Trend uplynulých měsíců, kdy na kanárských ostrovech klesala míra nezaměstnanosti, se stále drží. Podle statistických údajů za červen 2016 se počet nezaměstnaných na kanárských ostrovech snížil v porovnání s květnem o 1.391 osob, tedy o 1,33%. 

projít na článek