Letošní novinky ze světa onlinu jedou!

Nedalo mi to a musel jsem pro vás sepsat několik novinek, se kterými se každý online specialista tento rok potkal. A jelikož se jedná o zajímavá zlepšení, je více než užitečné některá z nich zmínit.

projít na článek

Vyzkoušejte jednoduchou obsahovou kampaň v Skliku

V tomto článku necháme spát novinky a analýzy z oblasti onlinu, jelikož bych se s vámi chtěl podělit o svou nedávnou praxi. Otestoval jsem totiž jednoduchou obsahovou kampaň v Skliku od Seznam.cz.

projít na článek

Seznam Nákupy jedou plnou parou vpřed

Je to tady, Seznam Nákupy přechází do své druhé fáze. Český internetový gigant oznámil další novinky z této oblasti na svém workshopu, který proběhl na konci dubna, tak se na ně pojďme podívat.

projít na článek

Trhy jedou dál

V sobotu Plzeňské farmářské trhy budou . Všechna opatření platí. Trhy budou vypadat jako minulou sobotu. Budou větší rozestupy mezi stánky, přijede méně prodejců (kvůli omezení počtu lidi na m2). Prosíme vás o dodržování 3 R. Těšíme se na vás . The post T

projít na článek

Pozvánka na veletrh Aquatherm Nitra

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh Aquatherm, který se uskuteční od 7. do 10. února 2023 v Nitře. Přijďte si osobně prohlédnout produktové novinky pro letošní rok.

projít na článek

Hyper-V 2016: Novinky

Microsoft již oficiálně vydal novou verzi Windows Server 2016, jaké novinky obsahuje? V tomto článku se stručně seznámíme s nejzajímavějšími novinkami týkající The post Hyper-V 2016: Novinky first appeared on Michal Zobec: Virtuální PC Blog // ZOBEC Consu

projít na článek