Letošní sbírka bude mimořádně úspěšná, DĚKUJEME!

Liga proti rakovině Praha s velkou radostí oznamuje, že Český den proti rakovině 2024 překoná všechna očekávání a přinese rekordní výsledek na sbírkovém účtu byla k polovině června shromážděna částka přesahující 24 milionů Kč. Do konce června budou ještě přibývat vklady z posledních pokladních vaků zpracovávaných Českou poštou a i v dalších měsících tohoto roku mohou ještě dárci podpořit sbírku prostřednictvím DMS a příspěvků na sbírkový účet. DĚKUJEME z celého srdce všem dárcům, dobrovolníkům, podporovatelům a spolupracovníkům, jejichž přízeň umožnuje Lize proti rakovině pokračovat v realizaci dlouhodobých projektů na podporu onkologických pacientů a prevence nádorových onemocnění. TISKOVÁ ZPRÁVA LPR Praha k 17. 6. 2024

projít na článek

Děkujeme za návštěvu – FOR INDUSTRY 2014!

Děkujeme všem, kteří věnovali pár chvil a zastavili se u našeho stánku na veletrhu FOR INDUSTRY v Praze Letňanech.

projít na článek

Děkujeme za návštěvu našeho stánku na MSV 2016!

Děkujeme všem obchodním partnerům, kteří navštívili náš stánek na Mezinárodním strojírenském veletrhu konaném ve dnech 29.9. - 3.10.2016 v Brně.

projít na článek

Úspěšná recertifikace

Společnost Auratech se může pochlubit, že úspěšně prošla v měsíci březnu 2023 několika důležitými recertifikacemi, které potvrzují vysokou kvalitu jejích produktů a služeb.

projít na článek

Děkujeme za návštěvu našeho stánku na MSV Brno 2017

Milí obchodní partneři a návštěvníci naší expozice, děkujeme za Váš čas, který jste nám věnovali během uplynulého týdne na Mezinárodním strojírenském veletrhu Brno 2017.

projít na článek

Děkujeme za možnost spolupráce vprojektu Sociální automobil

Stali jsme se partnery projektu Sociální automobil určený pro Městské sociální a zdravotní služby v Kolíně, který bude vypomáhat pečovatelské službě a v domově pro seniory. MSZS je příspěvková organizace zřizována městem Kolín, jejímž poslaním je zajištěn

projít na článek