Levné first minute zájezdy do Řecka: už za 3 990 Kč

Hledáte levnou dovolenou v Řecku? Pak Vám rozhodně doporučuji podívat se na aktuálně dostupné first minute dovolené. První first minute zájezdy na nadcházející letní sezónu jsou >>> už v prodeji a lze mezi nimi najít cenově velmi atraktivní nabídka jak na řeckou pevninu, tak na některé řecké ostrovy včetně Kosu, Kréty a nebo Zakynthosu. Aktuálně nejširší výběr first minute nabídek do Řecka Tento příspěvek je o právě dostupných nabídkách, /předesílám, že všechny níže uvedené zájezdy jsou, příp. byly v době publikace tohoto příspěvku dostupné/. Pojďme rovnou na ně. Začněme tím nejlevnějším. Je jím nabídka first minute zájezdu na poloostrov Chalkidiki: dovolená na oblíbeném poloostrově v severním Řecku zájezd na 12 dní do hotelu Akropolis, slušné hodnocení 75 % konečná cena: 3 990 Kč/os. >>> více info zájezd s polopenzí má to ale dva háčky, které pro někoho mohou být předností, jiné ale mohou odradit doprava není letecky, ale busem termín zájezdu: záčátek května, v květnu je v řecku příjemně, sám mohu potvrdit, málo lidí, na druhou stranu nepanují veliká vedra, kór v severněji položených oblastech jako je právě Chalkidiki nebo ostrov Korfu, detailní popis počasí v Řecku v květnu Letecky na Krétu, Řecko za 8 092 Kč first minute zájezd na 8 dní na řeckou Krétu letecká doprava zajištěna an lince Praha Heraklion Praha ubytování ve 3* hotelu Evita v idylickém letovisku Bali na severním pobřeží Kréty. Bali je klidnější letovisko s malebným přístavem, leží zhruba na půli cesty mezi městy Chania a Heraklion. Jedná se o aktuálně nejlevnější first minute dovolenou nabízenou do celého Řecka. Týden na Krétě za 8092 Kč je dle mě supr cena, níž se těžko budete dostávat. Kam jinam, když ne do Řecka? Tepleji v květnu je v Tunisku, zkuste dovolenou v Mahdia nebo ostrov Djerba, kam také seženete nejen atraktivní last minuty, ale i právě first minuty. The post Levné first minute zájezdy do Řecka: už za 3 990 Kč appeared first on Dovolená Řecko.

projít na článek

Zájezdy do celého světa

Nabídka zájezdů do celého světa od vybraných cestovních kanceláří CHCIdoSVĚTA.cz Najdete zde též last minute zájezdy a first minute zájezdy se slevami za včasný nákup. The post Zájezdy do celého světa appeared first on AQUATRAVEL.

projít na článek

Bulharsko: aktuálně First minute 2014

Chystáte-li se nadcházející rok na dovolenou do Bulharska, využijte aktuálních akcí od cestovních kanceláří. Nejlevnější zájezdy zakoupíte díky nabídkám na první moment. Ceny dovolené v Bulharsku se při týdenním pobytu pohybují okolo 5.500 Kč se snídaní.

projít na článek

Výprodej Last Minute zájezdů na září 2014 do Řecka je v plném proudu

Bomba, tak toto si nemohu nechat jen pro sebe...Dnes jsem obdržela email od cestovní agentury Invia.cz, v kterém nabízí zářijový výprodej Last Minute zájezdů 2014 do Řecka a dalších populárních dovolenkových destinací, jako je Turecko, Bulharsko, Tunisko.

projít na článek

Invia last minute

Cestovní agentura Invia poskytuje last minute zájezdy do celého světa za bezkonkurenční ceny. Jedná se o největšího online prodejce zájezdů na českém internetu, přes který si každoročně objedná své last minute zájezdy statisíce českých turistů. Mezi cesto

projít na článek

Super last minute zájezdy

Chcete-li podstatně ušetřit za dovolenou a nebojíte-li se s objednávkou vyčkávat až do poslední chvíle, zkuste super last minute zájezdy. Ty vám poskytnou dovolenou se slevou začínající na 25% a končící i za hranící 50%. Jedinou nevýhodou je fakt, že odlé

projít na článek