Levné letenky? Známe 3 tipy, jak koupit letenky levně

Chystáte neodkladnou cestu do cizí země? Nebo jen toužíte poznat nová místa a kultury? Jedním z hlavních výdajů vaší cesty bude bezesporu letenka. Najít levné letenky bývá mnohdy oříšek. Přinášíme řešení! Poradíme, jak získat letenky levně ať už jste student, dospělý nebo senior!

projít na článek

Levné letenky - kde hledat?

Ať už letíte na dovolenou kamkoliv, budou se vám určitě hodit levné letenky. K tomu je potřeba znát jednotlivé letecké společnosti a vyhledávače letenek, které vám ušetří práci i peníze. A kdo by taky nechtěl ušetřit? Na letenkách se dají totiž ušetřit i

projít na článek

Dovolená letecky? Vyzkoušejte levné Ryanair letenky!

Chcete letos vyrazit na levnou dovolenou? Rádi byste koupili letenky v akci a ušetřili co nejvíce? Pak neváhejte a zaleťte si do zahraničí s leteckou společností Ryanair. Nabízí jedny z nejlevnější letů po celé Evropě! Ryanair letenky vás vyjdou na pár ko

projít na článek

Parkování Praha: Jak na levné parkování před dovolenou?

Dovolenou máte naplánovanou do puntíku. Levné letenky zabookované, podrobně rozepsaný plán pobytu i sepsán seznam toho, co ještě potřebujete koupit. Ale přemýšleli jste už o tom, kde necháte auto?

projít na článek

Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

projít na článek

DIY dárky: 4 tipy na rychlé a levné dárky k Valentýnu na poslední chvíli

Už máte pro vaši druhou polovičku dárek na Valentýna? Ne? Nezoufejte, přinášíme vám rychlé a levné tipy na DIY dárky na Valentýna.

projít na článek