Libra již na úvod roku 2021

Není žádným tajemstvím, že Facebook plánuje vlastní kryptoměnu. Ta by měla nést pojmenování Libra, a podle všeho by měla spatřit světlo světa již na počátku roku 2021. Co to znamená pro kryptotrh, co Libra přinese a jak to vlastně s Librou vypadá? Na to se podíváme v tomto článku.

projít na článek

Beachvolejbalový turnaj 2020

Vítězové dnešního beachvolejbalového turnaje: 1 místo: Libra, Macová 2 místo: Kolář, Bendová 3 místo: Matějíček, Soukeníková The post Beachvolejbalový turnaj 2020 appeared first on Nivnická riviéra.

projít na článek

Tenisový turnaj čtyřher 2020

Sobotní vydařený tenisový turnaj čtyřher za účasti 11 týmů. 1 místo: Pavel Persona, Dušan Švestka 2 místo: Robert Vala, Václav Tauš 3 místo: Petr Libra, Jan Richtr The post Tenisový turnaj čtyřher 2020 appeared first on Nivnická riviéra.

projít na článek

Za rok 2021 vykázala Raiffeisenbank zisk ve výši 4,69 miliardy korun

„Loňský rok vyjadřuje z mého pohledu jediné heslo: Lidé! Od začátku roku 2021, kdy jsme v rozmezí několika týdnů oznámili akvizici Equa bank, koupi Akcenty i zajištění služeb pro klienty ING, jsme se museli naplno a bezvýhradně soustředit na integraci kli

projít na článek

Office space in the AMZ Business Center

We offer office space for rent in the AMZ Business Center, a part of the commercial park at: Pražská 298, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Office space can be rented as needed. The floor area of ​​individual offices is fr

projít na článek

Úvod do binárního obchodování

Binární opce jsou velmi zajímavým investičním nástrojem. Jedná se o poměrně jednoduché []

projít na článek