Lidl e-shop: Nyní akční zboží i bez letáku

Vyhovuje vám obchodní řetězec Lidl? Neradi čekáte ve frontách a upřednostňujete klidný výběr zboží? Řešením je Lidl e-shop. Sice zde nenaleznete potraviny, ale naleznete zde akční zboží z letáku i spotřební produkty za skvělou cenu, které si můžete nakoupit z pohodlí domova.

projít na článek

Lidl leták - aktuální leták od příštího týdne

Obchodní řetězec Lidl nabízí každý týden aktuální leták Lidl plný nového zboží. Zjistěte, co nabízí Lidl tento týden, kdy Lidl leták vychází, nebo jaká je otevírací doba těchto prodejen.

projít na článek

Lidl - vše co jste chtěli vědět o obchodě Lidl

Lidl je jedna z nejznámějších obchodních značek Česka. Jejich prodejny naleznete téměř ve všech Evropských zemích a USA. Rozrůstající se síť prodejen, ale za svou dobu existence získala mnoho ocenění, a i řadu obvinění. Z čeho se Lidl provinil a čím naopa

projít na článek

Planeo elektro - aktuální leták na tento týden

Kvalitu, akční Planeo letáky, nízké ceny a přátelský přístup k zákazníkovi naleznete ve všech 250 prodejnách Planea elektra v celé České republice! Jaké zlevněné elektro zboží najdete v aktuálním Planeo letáku?

projít na článek

Vyzkoušeli jsme Lidl eshop - na co si dát pozor?

Nakupujte rádi, ale vadí vám dlouhé fronty a prodírání se mezi lidmi? Pak je Lidl eshop jako tvořený pro vás! Jak nakupovat z poholí vašeho domava? Poradíme vám!

projít na článek

Aplikace Lidl plus - registrace, přihlášení

Stáhněte si do mobilu aplikaci Lidl Plus a můžete ušetřit hodně peněz s každým nákupem. V aplikaci naleznete výhodné nabídky, online leták, kupóny, stírací losy za nákup a elektronické účtenky.

projít na článek