LIMITOVANÁ VÁNOČNÍ EDICE

Dárková taška se třemi druhy našich piv 0,5l ve skle. Kombinovat můžete ze 4 druhů: 12 světlý ležák, FACHMAN světlý speciál Ipa India Pale Ale, CUKROUŠ vídeňský polotmavý speciál a horká novinka - VANILLIA STOUT tmavý speciál! Pivo není pasterované ani filtrované, a proto je nutné ho po celou dobu uchovávat v chladu. Cena 145,- Kč Neváhejte, jen do vyprodání zásob..

projít na článek

Joyetech eGo AIO 10TH elektronická cigareta 1500mAh, 1ks - 499 Kč

Limitovaná edice k 10-ti letému výročí společnosti Joyetech. Při této výjimečné události přichází výrobce s nejoblíbenější a nejprodávanější elektronickou cigaretou na světě eGo AIO ve speciálním barevném provedení.

projít na článek

Novinka: Limitovaná edice dřevěných hodinek Fredd v2

Před několika lety jsme představili řadu dřevěných hodinek Fredd, během opravdu krátké chvíle se z těchto hodinek stal téměř best-seller, šlo o jeden z našich top produktů. Bohužel, během několika let, po které jsme tyto dřevěné hodinky prodávali, došlo k

projít na článek

Limitovaná edice

Naše pivečka si můžete také zakoupit v exkluzivním balení v dřevěných bedýnkách. Malá bedýnka se 3 láhvemi 250,-Kč, velká se 4 láhvemi 295,- Kč. Vybírat můžete ze - 12, HAJCMANA, ŠTOLY, CUKROUŠE a CAPA. A samozřejmě tak jako po celý rok si můžete koupi

projít na článek

13 zajímavých faktů o krajkách (edice 2019) z kolekce Volutika

1. Téma Krajky, edice 2019, se nese v duchu obdivu k přírodě podobně jako třeba v secesi. Je postavena na [] The post 13 zajímavých faktů o krajkách (edice 2019) z kolekce Volutika appeared first on Nady.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek