Líný chlap? Nedělejte mu mámu!

Je váš partner pro vás dobrá partie, se kterou jste spokojená? Nebo se najde maličkost, která vám na něm vadí tedy to, že je poněkud líný a neobejde se bez vaší pomoci? V takovém případě si dejte pozor, protože to může být zásadní impuls k tomu, že skončíte spíš jako jeho maminka než partnerka. Neumí to nebo se mu jednoduše nechce? Mít nemožného a líného chlapa, není zas až tak velký rozdíl. Jediné, v čem se najde rozdíl je to, že nemožný chlap na něco jednoduše talent nemá, kdežto líný se může všemu přiučit pokud by ovšem chtěl. A pokud nechce, můžete udělat pouze jedno. Dělat mu maminku a starat se mu o jeho potřeby ve všem, co on pokládá za ženskou práci. Nebo si dupnout nohou a říct mu, že jste žena, která je jeho partnerkou a zaslouží si, aby se k vám tak i choval. UKLÍZENÍ pro muže není snadné pochopit, proč je úklid domácnosti tolik důležitý. Nikdo však po nich nechce, aby chodili s hadrem a čistícím přípravkem sem a tam. Co žena po muži vyžaduje je to, aby neházel jeho oblečení všude po bytě a jednou za čas pomohl s běžnými domácími pracemi. Vysát nebo umýt nádobí, snad není až tak nadlidský úkol, který by muž nezvládl. JÍDLO AŽ DO PUSINKY pozorujete na vašem partnerovi, že si sám od sebe jídlo nejenže neohřeje, ale si ho ani nepřipraví? Nebuďte jako jeho maminka a vyveďte ho z omylu, že mu všechno budete dávat až pod nos. S přípravou jídla vám může pomoci nebo být jednou chlap, který ho připraví sám. A rovnou zapomeňte na to, že mu budete chystat svačinu do práce jako jeho chůva. POVALEČ co ženu dokáže vytočit a neví si s tím poradit je to, když je její muž natolik líný, že s ní nedokáže podniknout žádnou společnou aktivitu. Jeho maminka by ho pravděpodobně nechala doma ležet na gauči s tím, ať si odpočine. Vy však nesmíte zaujat stanoviště, že si to zaslouží, ale postarat se o to, aby vám vztah fungoval a někam směroval. A pokud tomu nic nenasvědčuje, vraťte mamince jejího synáčka zpátky domů a vy si najděte chlapa, co bude stát za to. Článek Líný chlap? Nedělejte mu mámu! se nejdříve objevil na Uniny.

  • Web: Uniny
  • Aktualizace: 27.1.2024
projít na článek

Luxusní srub Líny Bukovno

Luxusní srub Líny Bukovno nabízí velice komfortní a ničím nerušené ubytování nedaleko Mladé Boleslavi v obci Líny. Srub disponuje rozlehlým obývacím pokojem, který je propojen s kuchyní a jídelnou.

projít na článek

Luxusní srub Líny Bukovno

Luxusní srub Líny Bukovno nabízí velice komfortní a ničím nerušené ubytování nedaleko Mladé Boleslavi v obci Líny. Srub disponuje rozlehlým obývacím pokojem, který je propojen s kuchyní a jídelnou.

projít na článek

Vysazujeme i trofejní velikosti ryb

V letošním roce, stejně jako v tom minulém, bylo do našich revírů vysazeno i velké množství trofejních ryb. Jednalo se o sumce, štiky, amury, kapry, líny, nebo třeba i okouny...

projít na článek

Jak mluvit se ženami a nestěžovat si, jak jsou náročné

Často vidíme případy, kdy naprosto slizký chlap zkouší flirtovat s nějakou čerstvou dvacítkou, která ho samozřejmě odmítne. Následně se vám chlap zhroutí z toho, že nemůže najít mužnost a že zázračný elixír na testosteron nezabírá. V tomto článku si ukáže

projít na článek