Lisovací stroj Haeger 824 WindowTouch 5. generace

Lisovací stroj Haeger 824 WindowTouch 5. generace nabízí: jednodušší a rychlejší programování pomocí Insertion Logic® snadnější a rychlejší nastavení nejlepší ergonomie operátora úsporu energie Článek Lisovací stroj Haeger 824 WindowTouch 5. generace se nejdříve objevil na Sp-Tech, s.r.o..

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh BRNO 2022 Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 4.-7.10. nás najdete v pavilonu B expozici 29 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Balicí stroj DOYL pro balení do hotových sáčků

DOYL je balicí stroj pro plnění různých produktů do hotových sáčků. Stroj vezme sáčky ze zásobníku, otevře, naplní a zavaří. Stroj zpracovává sáčky různých velikostí a typů, které je možné snadno měnit.

projít na článek

Šicí stroj Lucznik Marilyn - kde vzal svůj půvab?

Šicí stroj Lucznik Marilyn v sobě skrývá více, než se na první pohled zdá. Je inspirovaný sílou, odhodláním a přitom je to tak půvabný a ženský šicí stroj. Skrývá se za tím něco víc? 

projít na článek

Šicí stroje Lucznik Vás okouzlí barvami

Pojďte se vynořit z šedi běžných dnů a oživte svůj domov jedním z těchto barevných šicích strojů Lucznik. Jahodově červený šicí stroj Lucznik Mia, tyrkysově modrý šicí stroj Lucznik Ivonne a žlutý šicí stroj Lucznik Sylvie.

projít na článek