Literáti z naší čtvrti

Dalším tématem cyklu Literáti z naší čtvrti jsou Záhadní běsíci Václava Havla. Už ve čtvrtek 15. prosince 2016 se bude v dejvické Ville Pellé debatovat nejen o stesku po psaní, který spisovatel Václav Havel zažíval jako prezident.

projít na článek

Změna na pozici účetní SVJ

Oznamujeme naši obchodním partnerům, že naše účetní Zuzana Kodýtková ukončila s naší společností pracovní poměr a od 9.1.2023 již v naší společnosti nepracuje. Aktuálně ji zastupuje Michaela Hujsová, tel. 376311987. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Nové Osvědčení 2021 o akreditaci pro naši AKL

Obdrželi jsme nové Osvědčení o akreditaci pro naši akreditovanou kalibrační laboratoř č. 2324. Nyní si je můžete stánout v sekci CERTIFIKÁTY s platností do 3.10.2022. The post Nové Osvědčení 2021 o akreditaci pro naši AKL appeared first on ZEMAN váhy.

projít na článek

Zcela nový přírustek do naší flotily

Představujeme Vám nový přírůstek do naší flotily. Stal se jím Peugeot EXPERT Furgon.  

projít na článek

Účast naší školy na celorepublikové soutěži ROBO 2023

V pondělí a úterý, 27. a 28. listopadu 2023, se účastnili naši žáci ze třídy TI3 Petr Kalčic a Tomáš Miletínský Robotické soutěže ROBO 2023, pořádané Plzeňským krajem, Západočeskou univerzitou a naší školou SOUE Plzeň v areálu naší školy. Z České republik

projít na článek

Stáhněte si naši aplikaci ZEMAN Váhy a mějte přehled

Chcete mít snadno přehled o všech novinkách, změnách cen či změnách v sortimentu? Stáhněte si naši aplikaci pro mobilní telefony s názvem ZEMAN Váhy. Ta je nyní dosupná ke stažení v AppStore pro IOS nebo Google Play pro Android. Na této stránce najdete ro

projít na článek