LITOMĚŘICE: Tříkrálovou sbírku podpořily i Benefiční vepřové hody na náměstí

VIDEO: Na litoměřickém Mírovém náměstí zakončily letošní Tříkrálovou sbírku Benefiční vepřové hody. Odpoledne v charitativním duchu nabídlo kulturní program, stánky s farmářskými výrovky, občerstvení, svařák Zahrady Čech a hlavně vepřové hody. Výtěžek z akce putoval na podporu Tříkrálové sbírky Charity Litoměřice, která také v rámci akce vyhlásila letošní výtěžek největší charitativní akce u nás. Článek LITOMĚŘICE: Tříkrálovou sbírku podpořily i Benefiční vepřové hody na náměstí se nejdříve objevil na Ústecko24.

projít na článek

Vepřové hody 2023

Rádi bychom Vás pozvali na vepřové hody během března 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na vás. Článek Vepřové hody 2023 se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

Vepřové hody

V sobotu18.11. 2023 se od 11h budou konat v hostinci Na Faře ve Vrčeni vepřové hody.

projít na článek

Hlášení v MR 3.1.2024

Základní škola Tlumačov nabízí volné pracovní místo – kuchař/ka školní jídelny. Od poloviny ledna 2024 hledáme do pracovního kolektivu školní jídelny kuchaře/kuchařku na plný úvazek. Požadavky: vyučen/vyučena, zdravotní způsobilost, samostatnost a spol

projít na článek

Kachní hody na Želivárně

Rádi bychom Vás pozvali na Kachní hody na Želivárně, které se budou konat od 9. 1. do 3. 2. 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na Vás. Článek Kachní hody na Želivárně se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

SK Úvaly FK Litoměřice, fotografie.

17. 8. 2014 SK Úvaly FK Litoměřice 1:0 (0:0). V 2. kole fotbalové soutěže A2B Divize B, domácí mužstvo SK zvítězilo nad týmem Litoměřic brankou, vstřelenou ve druhém poločase. Branky: 1x Škoda. Diváků: 180. Další utkání hrají úvalští v sobotu 23. 8. 201

projít na článek