Logická výzva pro nejchytřejší. Pocvič mozek a doplň číslo místo otazníků. Génius to dá za 10 vteřiin

Jak moc dbáte na své mentální zdraví? Odborníci se shodují, že účinnou prevencí degenerativních onemocnění je neustálé trénování mozku. Vyzkoušet si to můžete hned teď za pomoci naší logické výzvy. Zvládnete doplnit číslo místo otazníků?

projít na článek

Zábavný kvíz na trénink mozku: Doplň chybějící číslo v řadě. Zkus to stihnout do 20 vteřin

Hlavolamy a kvízy jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a zároveň učinit dobrou věc pro svůj mozek. Jen tak můžete předcházet vzniku degenerativních onemocnění a udržet mozek v kondici po dlouhá léta. Najdete číslo, které v řadě ostatních číse

projít na článek

IQ výzva: Procvič mozek a najdi 4 logické chyby na obrázku farmy. Génius to zvládne do 6 vteřin

Hlavolamy a iq výzvy jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a zároveň něco udělat pro svůj mozek. Jen tak můžete předcházet vzniku degenerativních onemocnění a udržet mozek v kondici po dlouhé roky. Najdete na obrázku farmy 4 logické chyby?

projít na článek

Pocvič rychlost mozku a postřeh: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky eskymaček. Chytří to zvládnou do 10 vteřin

Jak moc dbáte na to, aby byl váš mozek fit a vitální? Pokud vám záleží na vašem mentálním zdraví, pak rozhodně nikam neodcházejte. Zkuste si naši hádanku a najděte mezi obrázky tři důležité rozdíly.

projít na článek

Proč náš mozek potřebuje čas

Mozek … jakési mystické místo uvnitř nás. Skrývá tolik tajemství… Mnohá z nich už byla lidstvem odhalena a mnohá ještě na svá odhalení čekají.  Je zvláštní, že mnohé, co se týká fungování mozku, často nazýváme esoterikou. Nemyslím teď anatomii mozku, ale

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz proti stárnutí mozku: Doplň chybějící část obrázku. Mělo by Vám stačit 5 vteřin

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný zábavný kvíz, se kterým procvičíte mozek, aby nestárnul. Zvládnete doplnit chybějící část obrázku?

projít na článek