LTE vysílačky, PoC technologie a flexibilní služby

Naše firma rozšiřuje nabídky produktů a služeb o nových segment. Kromě tradičních radiových sítí, které založených na standardech DMR a TETRA nabízíme LTE vysílačky založené na PoC technologii, které pro komunikaci používají sítě mobilních operátorů nebo WiFi. Kromě samotných přístrojů nabízíme našim zákazníkům flexibilní služby spojené s provozem PoC serveru na platformě DComPTT. Pro informace Pokračovat ve čtení The post LTE vysílačky, PoC technologie a flexibilní služby appeared first on DCom, spol. s r.o..

projít na článek

ZONER potvrdil 5***** služby

Obhájili jsme prestižní, pětihvězdičkové, ocenenění od sdružení CZ.NIC za registrátorské služby!

projít na článek

ZONER nabízí 5***** služby

Získali jsme prestižní, pětihvězdičkové, ocenění od sdružení CZ.NIC za registrátorské služby!

projít na článek

Zkrocená technologie pro stavbu budoucnosti

Natočit Vytvořit příběh .ano, obráceně by to bylo jednodušší Článek Zkrocená technologie pro stavbu budoucnosti se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Moderní technologie v plastikářském průmyslu

Konference ve Zlíně, na které se můžete mj. dozvědět více o optimalizačním softwaru VARIMOS The post Moderní technologie v plastikářském průmyslu first appeared on Plasty Gabriel s.r.o..

projít na článek

Nové internetové stránky Sp-Tech, s.r.o.

Dnes jsme spustili nové internetové stránky. Sp-Tech, s.r.o. je česká soukromá společnost nabízející komplexní služby a dodávky technologie pro zpracování výrobků z plechu děrováním, laserovým řezáním, ohýbáním a svařováním s vazbou na vývoj a výrobu auto

projít na článek