Lucznik Malwina… vydejte se zlatou střední cestou

Vydejte se zlatou střední cestou s elektronickým šicím strojem Lucznik Malwina, který je dostatečně jednoduchý pro švadleny začátečnice a přitom dostatečně dobrý pro pokročilejší švadleny. 

projít na článek

Vítejte!

Vítáme vás na stránkách autorizovaného distributora značky Lucznik pro Českou republiku a Slovensko. Najdete u nás (nejen) moderní domácí šicí stroje Lucznik, overlocky Lucznik, coverlocky Lucznik.

projít na článek

Porovnání overlocků a coverlocků Lucznik

Srovnání overlocku značky Lucznik, Lucznik 620 D, Lucznik 720 D-4 a coverlocku 820 D-D3 v přehledné tabulce. Přehled vlastností a funkcí overlocků Lucznik pro domácí použití.

projít na článek

Šicí stroje Lucznik Vás okouzlí barvami

Pojďte se vynořit z šedi běžných dnů a oživte svůj domov jedním z těchto barevných šicích strojů Lucznik. Jahodově červený šicí stroj Lucznik Mia, tyrkysově modrý šicí stroj Lucznik Ivonne a žlutý šicí stroj Lucznik Sylvie.

projít na článek

Přichází kouzelná novinka... Šicí stroj Lucznik Mini Blue

Představujeme Vám kouzelnou novinku mezi šicími stroji Lucznik, šicí stroj Lucznik Mini Blue, který je ozdoben modrými květy.

projít na článek

Elektronické šicí stroje Lucznik - porovnání

Porovnání vlastností a příslušenství elektronických strojů Lucznik v přehledné tabulce. Přehled hlavních vlastností a funkcí elektronických šicích strojů Lucznik.

projít na článek