Lupa pravítková se stupnicí 2x

Pravítková lupa pro malé i velké. Pravítko se stupnicemi po obou stranách a k tomu čočkou se zvětšením 2x.

projít na článek

Lupa na krk diamantová BOND EXCLUSIVE 10x21

Luxusní zlatá celokovová diamantová (entomologická) lupa na krk se zvětšením 10x a průměrem čočky 21 mm. Lupa je umístěna v plastovém pouzdře. V případě potřeby ji zavěsíte na krk a máte ji stále po ruce. Provedení kov/sklo. Velmi vhodná i jako dárek.

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém QUANTiC™ s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLC40-S

Otevřený optický snímač QUANTiC™ s možností digitálního nebo analogového výstupu, s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLC40-S: dobré metrologické vlastnosti, vysoká rychlost, snadná instalace a nastavení.

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém TONiC™ s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLC20-S

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ společnosti Renishaw. V kombinaci s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLC20-S poskytují všestrannou polohovou zpětnou vazbu při kompaktních rozměrech a mimořádných metrolo

projít na článek

Lupa na čtení a pro kutily se šroubováky HOLMES GOLD 3x90

Luxusní lupa na čtení nebo pro kutily ve zlatém provedení se zvětšením 3x a průměrem čočky 90 mm je ideální lupa jako dárek. Pro náročné uživatele je v rukojeti umístěna sada 3 šroubováků. Provedení kov/sklo. Vhodná i jako originální dárek.

projít na článek

Inkrementální odměřovací systém TONiC™ UHV s lineární stupnicí RKLC20-S

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ UHV společnosti Renishaw. V kombinaci s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLC20-S poskytují všestrannou polohovou zpětnou vazbu při kompaktních rozměrech a mimořádnými met

projít na článek