Lutopol Racing Team na startu

Pro nastávající sezónu 2019 okruhových závodů seriálu Carboniacupu se chystá i nově vznikající stáj LUTOPOL RACING TEAM. Stáj není žádným nováčkem, v minulosti spol. LUTOPOL podporovala piloty v daných okruhových závodech. Na začátek si připravila nečekané nasazení zajímavého stroje, a to formuli Renault 2.0, kterou pilotoval známý okruhový jezdec Lando Norris. Tento pilot již dnes směle míří do FIA Formula One World Championship se stájí McLaren. V kokpitu tohoto velmi rychlého vozu se na startovním roštu přestaví pan Radek Polák.

projít na článek

Stáj LUTOPOL Racing Team představuje svého pilota

Jako majitel společnosti LUTOPOL, dlouholetý mecenáš a obrovský fanda závodních vozů, usedne za volant formule Renault 2.0.. Dnes se uvolnil a poskytl nám krátký rozhovor.

projít na článek

Lutopol Racing míří s formulí na okruhy

Petr Zelenka, žijící v Lomu u Mostu, s týmem Lutopol Racing pojede příštím rokem s formulovým vozem Renault 2,0, který si pronajal na sezónu 2018 od HKC Racing. Vůz odjel již jeden závod v ČR a na konci té letošní sezóny se s ním svezl Pavel Machulda při

projít na článek

ROZHOVORY JEZDCŮ FORMULOVÝCH VOZŮ SERIÁLU CARBONIACUP 2019

Rozhovory s jezdci formulových vozů seriálu Carbonia cup 2019 - Radkem Polákem (LUTOPOL Racing Team) - Janem Riegerem (Rieger Motorsport) - Tomášem Mohelnickým (Racing Engineering)

projít na článek

Carboniacup vstupuje do deváté sezóny závodem v Mostě

V Mostě odstartuje na autodromu další ročník Carboniacupu s více jak sto vozy ve startovním poli. Garantem tohoto dne je firma Lutopol, tedy se objevuje i v názvu dne a odstartuje tedy závodní sezonu s názvem Lutopol Racing Day.

projít na článek

TĚŽCE VYKOUPENÉ PODIUM

Dnes Vám přinášíme pohled našeho jezdce Radka Poláka na první závod v zahraničí (SlovakiaRing 22.5.2019). Rozhovor vede Jiří Mihalík dále jako JM (člen stáje LUTOPOL RACING TEAM) a odpovídá Radek Polák dále jako RP (jezdec, majitel a mecenáš stáje).

projít na článek