Luxusní dovolená v Tanzanii: Odpočiňte si a poznejte krásy africké přírody

Jestliže hledáte destinaci, kde si užijete jak odpočinek, tak i zábavu v podobě poznávání místní fauny a flory, určitě byste měli zvážit návštěvu Tanzanie a jejího nejznámějšího ostrova Zanzibaru. Kromě slunné pláže si můžete užít i opravdové safari. Exotická dovolená, na kterou nezapomenete Dovolená na Zanzibaru se řadí mezi jedny z nejkrásnějších. Kromě příjemné atmosféry a exotiky na vás totiž čekají neuvěřitelné zážitky, na které jen tak nezapomenete. Každého návštěvníka určitě uhranou všudypřítomné písečné pláže a průzračné moře, které láká ke koupání. Samozřejmě můžete počítat s kvalitním zázemím jednoho z tuzemských hotelů a i příjemnou obsluhou, se kterou se domlouváte jak anglicky, tak i italsky. Tím však vaše exotická dovolená nekončí. Navštívit můžete i další místa, kde poznáte místní kulturu či přírodu. Zažijte opravdové safari na vlastní oči Tanzanie a dovolená strávená v ní nabízí více, než byste na první pohled čekali. Jak již bylo řečeno, mimo pohody si můžete dopřát i nezapomenutelné zážitky. Jedním z nich je i návštěva jednoho z nejuznávanějších národních parků v celé Tanzanii. Tím je národní park Saadani, který se nachází v její pevninské části na břehu Indického oceánu. Na svojí dovolené si užijete safari, které si můžete dopřát jedině v Africe. Pozorovat budete moci celou velkou pětku, do které patří buvol, leopard, lev a slon, ale samozřejmě si prohlédnete i ostatní divy zdejší přírody. Na cestu se vydáte ihned po usednutí letadla, které vás dopraví do národního parku. Jeho prohlídka vám pak zabere téměř celý den a do hotelu se vrátíte až se setměním. Pokud však neuvidíte vše, co jste si přáli, nemusíte zoufat. Hned druhý den ráno se vydáte na druhou safari výpravu, která vám představí zbytek zástupců zdejší fauny. Luxusní dovolená v Tanzanii: Odpočiňte si a poznejte krásy africké přírodyThe post Luxusní dovolená v Tanzanii: Odpočiňte si a poznejte krásy africké přírody appeared first on Press Portal.

projít na článek

Navštivte Austrálii a poznejte její krásy

Austrálie je překrásným kontinentem, a hlavně výzvou pro mnohé cestovatele. Jestliže si chcete splnit svůj cestovatelský sen, pak se vám jistě hodí několik málo tipů, co v Austrálii vidět. V následujících řádcích se zaměříme na to nejkrásnější z této země

projít na článek

Tam, kde se trhá Země

Kdo četl knihu Ernesta Hemingwaye „Zelené pahorky africké“, tak toto je to jezero, které ve své knize popisuje jako nejkrásnější v Africe. A v parku v sedmdesátých letech dvacátého století působil Dr. Iain Douglas-Hamilton, který se zasloužil o zvýšenou o

projít na článek

Rustikální styl je především o připomínání krásy přírody

Rustikální styl bydlení je v posledních letech stále populárnější, jak pro chaty i chalupy, tak i pro moderní interiéry.  Jeho základem je spojení s přírodou, tradiční řemeslné techniky a využití přírodních materiálů.

projít na článek

Dovolená

v čase do 15.8.2020 je obchodní centrum zavřené The post Dovolená first appeared on Zahrada Salaš.

projít na článek

Dovolená na ostrově Föhr

NaHlubinu.NET · Dovolená na ostrově Föhr Rudolf Tomšů The post Dovolená na ostrově Föhr first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek