Má advokacie bránit právní stát?

https://www.ceska-justice.cz/blog/ma-advokacie-branit-pravni-stat/

projít na článek

Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie

Alena Bányaiová napsala článek Návrh nového stavebního zákona experiment pro vzduchoprázdno do Bulletinu Advokacie 7-8/2020. Bulletin advokacie 7-8_2020 The post Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie appeared first on bvlaw.cz.

projít na článek

Kdy se bránit zobrazování konkurence ve vyhledávání

Media Guru [online]. Dostupné z: https://www.mediaguru.cz/clanky/2023/05/kdy-se-branit-zobrazovani-konkurence-ve-vyhledavani/ The post Kdy se bránit zobrazování konkurence ve vyhledávání appeared first on Kučera & Associates.

projít na článek

VOLEJTE Oživení již 1.3. startuje online právní poradna

Pro velký zájem nově zvolených zastupitelů o právní poradenství spouštíme pravidelnou bezplatnou online právní poradnu. Poradna je určena především pro volené zástupce samospráv, členy komisí a výborů.Každou první středu v měsíci od 17 do 18 hodin se s ná

projít na článek

Narušování řádného užívání vlastnického práva k nemovitosti jak se proti němu bránit

Představme si situaci, kdy se v blízkosti vašeho pozemku či nemovitosti nachází stavba, která je ve špatném stavu a k tomu se její vlastník či uživatel nechová k sousedícímu okolí zrovna vhodně, neboť jej zamořuje odpadky nebo jinými nežádoucími látkami,

projít na článek

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST

Vyhodnocení soutěže Bezpečnostně právní činnost místo Jan Vavřina místo Michal Bahník místo Michaela Gromusová Výhercům blahopřejeme. The post VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE „BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST“ first appeared on TRIVIS Brno.

projít na článek