Má trenér Chelsea zůstat nebo odejít?

Je to bezpochyby největší rozhodnutí, které musí Chelsea v příštích týdnech a měsících učinit: má trenér Mauricio Pochettino zůstat, nebo odejít? Soudě podle Pochettinových odpovědí na tiskových konferencích v poslední době nemá o své budoucnosti ani ponětí. Přestože má na Stamford Bridge ještě rok platnou smlouvu a navíc opci na dalších 12 měsíců, panuje nad jeho pozicí značná nejistota.

projít na článek

Kdo nahradí Mauricia Pochettina v Chelsea? Zhodnocení toho, kdo je nejvhodnějším nástupcem

Vítejte zpět v cirkuse Chelsea, ve kterém se v éře Todda Boehlyho/Clearlakea jen málokdy podaří, aby ringmaster („uvaděč“ - ten co uvádí show v cirkuse, v našem případě trenér) oslavil roční výročí na svém profilu na LinkedIn.

projít na článek

Chelsea posílí 17letý klenot Southamptonu Jimmy Morgan

Chelsea má aktuálně obrovské množství mladičkých hráčů, kterým by měla patřit budoucnost klubu. Trenér Graham Potter se nebojí dát hráčům jako Hall, Chukwuemeka nebo Fofana prostor a vedení mu nyní přivádí teprve 17letý klenot ze Southamptonu. Útočník Jim

projít na článek

Rozdelenie moci v Chelsea

Chýry o rozdelení moci medzi americkými investormi Chelsea kluboví funkcionári silne popreli. Špekuluje sa, že Chelsea vymenuje nového predsedu, ktorý nahradí kritizovaného Todda Boehlyho v roku 2027.

projít na článek

Fitness Galerie Plzeň

Základní informace ROZLOHA 1 600 m2 PARKOVÁNÍ garáže, 2h zdarma

projít na článek

Doudlevce Plzeň

Základní informace ROZLOHA téměř 2 000 m2 PARKOVÁNÍ v okolí

projít na článek