Májové putování okolím Modrých Hor

Děkujeme Vám všem, kteří jste naše vinařství navštívili. Byla to krásně strávená sobota při víně. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit za rok zase.

projít na článek

Májové putování okolím Modrých hor 19. května

Letos se naše vinařství zúčastní krásné májové akce. Přijeďte navštívit naše vinařství a ochutnat tak naše s láskou vyrobená vína. Posezení a občerstvení pro návštěvníky zajištěno. Budeme se na Vás těšit. Team Rodinné vinařství Ševela.

projít na článek

Putování za burčákem po Modrých horách | 10.9.2011 | Velké Pavlovice

Poznejte krásy a zajímavosti regionu Modré hory z cyklistického sedla. Start čtvrtého ročníku Putování za burčákem po Modrých horách je naplánován na 9 hodinu u rozhledny Slunečná a na trasu můžete vyrazit jak na kole, tak i pěšky. Otevřeno bude pro vás

projít na článek

Výstava je po ročním putování zpět v Praze

Po ročním putování se všechny stojanové kolekce 14. ročníku výstavy Má vlast cestami proměn setkaly v Praze na Břevnově. Louka u Břevnovského kláštera rázem ožila.

projít na článek

Spomeniky

Výtvarné dojmy z putování po socialistických monumentech roztroušených v krajinách Srbska, Bosny a Hercegoviny a Chorvatska.

projít na článek

Víno k jídlu i na večerní posezení

Víno je dost možná nejrozšířenějším světovým alkoholem, který si po celém světě vychutnávají nejrůznější lidé, ať už mluvíme o Americe, Evropě nebo Asii. Můžeme ho pít k sýrům, k masu a dalším pokrmům, přidávat ho do vaření a nebo jen tak popíjet se známý

projít na článek