Make-up, který se Vám „dostane pod kůži“

Objevte make-up Thermal Mineralize s SPF15 a zapečené oční stíny s obsahem termálních minerálů - pečují o pleť díky rostlinným výtažkům. The post Make-up, který se Vám „dostane pod kůži“ appeared first on Frais Monde.

projít na článek

PERMANENTNÍ MAKE-UP v našem studiu

Permanentní make-up: je to mikroimplantace pigmentu do vrchní vrstvy pokožky, tzv. permanentní líčení na dobu 2 - 3 roky a to dle intenzity barvy která je aplikována. Zákrok se provádí pomocí jemné jehly přičemž se přírodní barvivo dostává 0,2mm pod kůži.

projít na článek

Vánoční nadílka Make Upu

Pro nastávající Vánoce 2014 jsme pro Vás připravili speciální a neodolatelnou nabídku na permanentní Make - Up. Využijte a objednejte se ještě dnes. Vánoční speciální nabídka PERMNENTNÍ MAKE-UP: Permanentní make-up obočí.............2000,- Kč

projít na článek

Windows dostane nástroj pro snadnou instalaci systému

Windows 10 dostane nástroj, který usnadní čistou instalaci systému…

projít na článek

Ukázky Permanentního Make upu

Podívejte se do galerie ukázek jak vypadají naše klientky po permanentním make upu. Není nad reálné ukázky ... Nechejte se inspirovat a přijďte vyzkoušet náš salon v centru Brna. Kosmetika Brno Katka je to pro Vás a naší snahou je vždy jen perfektně vykon

projít na článek

Porsche při honičce shodí Smart do vody

Porsche Cayenne ujíždí policajtům a dostane se do úzké uličky na břehu kanálu. Zaparkovaný Smart dostane bodyček a hupsne do chladných vln :-)

projít na článek