Makeš zažil v TCR divoký  víkend

Druhý víkend TCR Eastern Europe opět ukázal na sílu vozů Cupra Leon. Navzdory maximálnímu šedesátikilovému balastu španělské vozy opět kralovaly startovnímu poli. Do prvního závodu odstartoval jako první suverén prvního víkendu sezony Tomáš Pekař, na druhém místě se pevně usadil Michal Makeš. Když pak Pekař v prvním kole hrubě chyboval a vyjel z trati, ujal se jedenadvacetiletý pilot týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra vedení a nenechal si jej vzít až do konce závodu.

projít na článek

Jakub Kornfeil po Velké ceně Katalánska

Jediný český zástupce ve třídě Moto3 Jakub Kornfeil zažil při Velké ceně Katalánska víkend plný turbulencí. Po excelentních volných trénincích následovala nepodařená kvalifikace a víkend pro Jakuba skončil také nešťastným průběhem závodu.

projít na článek

Makeš zakončil sezónu třetím místem na Hungaroringu

Michal Makeš, týmový junior, zakončil premiérovou sezónu v TCR Eastern Europe nádherným soubojem o třetí místo.

projít na článek

Slibný začátek sezóny pro Mičánek Motorsport

Smolné momenty, ale slibný začátek. Tak skončil úvodní víkend sezony 2021 pro tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra. Duo Formánek-Záruba na Monze dojelo i přes sérii komplikací na čtvrtém místě v kategorii. Michal Makeš na Hungaroringu bral dvě podia.

projít na článek

Volné ubytování víkend 31. 3. 2. 4.

Aktuálně máme volné pokoje na nadcházející víkend. Skalní pokoj pro dvě osoby cena na víkend pro dva je 2400 Kč. Apartmán až pro čtyři osoby cena na víkend pro dva je 3200 Kč, pro čtyři osoby je cena ubytování na víkend 4000 Kč. Více informací k nabízen

projít na článek

Buggyra rozjíždí sezónu naplno

Po veteránovi Josefovi Macháčkovi, který zářil o víkendu v Německu, bude tento víkend v chorvatském Grobniku ve hře dravé mládí. Na startovním roštu prvního kola ESET V4 Cupu se totiž představí nejmladší závodníci Buggyry. Zatímco Aliyyah Koloc bude start

projít na článek