Malá, zahradní chatka - Praha-Černošice, červenec 2020

Malá, dřevěná, zahradní chatka pro zákazníka do Prahy. Tato chatička se vejde i do malé zahrady, ale více vynikne někde u lesa.

projít na článek

Zahradní chatka k bazenu - Mikulov, červen 2021

Zahradní chatka se zastřešeným bočním posezením k bazénu pro zákazníka do Mikulova. Tato moderní chatka s jemnou barvou impregnace je krásným doplňkem moderní zahrady a úžasně se v ní relaxuje.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Dianne, srpen 2022

Z důvodu svažitosti terénu byl základový rošt této zahradní chatky s dvoukřídlými, prosklenými dveřmi postaven na 42 zemních vrutech BAYO.S. Chatka svými rozměry plně vyhovuje na víkendové pobyty na odlehlé zahradě.

projít na článek

Apartmán, pokoj nebo chatka? Jaké ubytování na Lipně vybrat?

Chystá se na pobyt na Lipně, ale nevíte, jaký typ ubytování zvolit? Běžně můžete vybírat mezi apartmány, pokoji v penzionu nebo chatkami. Poradíme, jaké výhody a nevýhody mají jednotlivé druhy ubytování na Lipně. A vy si pak snadno vyberete… Obsah článku

projít na článek

Montáž zahradní chatky Bjorn září 2022

Malá chata nebo zahradní domek ? U modelu Bjorn je to těžké na první dobrou řící. Tihle zákazníci ze Sedlčanska ho budou využívat asi oběma způsoby....

projít na článek

Čtyřhraný altánek - Tábor, říjen 2020

Oblíbené, otevřené zahradní sezení k modernímu domu pro zákazníka do Tábora. Tato zahradní pergola je krásným doplňkem každé menší až střední zahrady a krásně se v ní odpočívá.

projít na článek