Malé lásky reklamní kampaň

Malé Lásky reklamní kampaňNormálně začínám tím, že to focení bylo skvělý, nebo tak něco, ale to se o měsíci, který jsem strávil na porodním sále úplně napsat nedá. Vlastně mi už trochu hrabalo ,-) Ale s odstupem času, to vlastně skvělý bylo, minimálně to bylo parádní zkušenost a další fotografická meta. Moc rád bych Vám ukázal víc fotek, ale samozřejmě to nejde. Tak vám ukážu alespoň tuhle jednu, která vznikla vlastně úplně náhodou jen jako momentka, ale mě neskutečně baví. The post Malé lásky reklamní kampaň appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek

Drogerie TETA

Reklamní kampaň s využitím našeho týmu fotografové, modelky, vizážistka The post Drogerie TETA appeared first on FOTOSTUDIO Petr Pavlíček.

projít na článek

Reklamní věci

Všichni víme, že při každé práci musí být všechno dokonalé. A já vím, že vy si možná řeknete, že když člověk není workoholik, tak mu třeba na práci ani tak moc nezáleží, jako například právě workoholikovi. A abych pravdu řekla, tak si představte, kdybyste

projít na článek

Mám kampaň!

Přátelé, spustila jsem kampaň přes portál Donio, jelikož potřebuji zafinancovat nahrávání nového alba LIDOVÁ REDLOVÁ. Pokud si chcete předplatit CD nebo si koupit nějakou jinou vychytanou odměnu, klikněte na paní susedku :-)

projít na článek

Reklamní banner

zakrytí lešení děrovaným bannerem během opravy fasády The post Reklamní banner appeared first on Alfagraf s.r.o..

projít na článek

Patronská kampaň je u konce!

Dárcovská kampaň programu patron je u konce. Podařilo se nám vybrat 157 201 korun, které použijeme k financování nových patronských dvojic. Mnohokrát děkujeme všem, kteří nám v kampani přispěli, i díky vám teď budeme moci nadále pomáhat mladým lidem z dět

projít na článek