Malování a obklady

Vymalujeme Vám byt, položíme podlahu, obložíme kuchyň nebo koupelnu. Nabízíme Vám Malby v různých barevných odstínech, omyvatelné a  antibakteriální nátěry Štuky a speciální omítky obklady kuchyní, nebo koupelen dlaždicemi nebo mozaikou. pokládka dlažby Máme velké zkušennosti, a poněvadž se specializujeme na rekonstrukce koupelen a WC, mají naše řešení v případě potřeby zvýšenou ochranu proti vodě a baktériím. Používáme kvalitní a stálé materiály se zvýšeno odolností. S naší prací budete spokojeni. Neváhejte a kontaktujte nás. Jsme připraveni splnit všechna Vaše očekávání. The post Malování a obklady appeared first on Rekonstrukce bytu a koupelny.

projít na článek

Malování akrylem a olejem na plátno VIDEO ukázky krok za krokem s Pavlem Michalicou

Pokud jste se do teď domnívali, že malování není nic pro vás, že je to složité a že malovat přísluší jen studovaným umělcům, pak dnes vám ukážeme, že malovat můžete i vy!

projít na článek

Jak na malování pokoje

Když se teploty konečně stabilně usadí výše, většinu z nás čeká pravidelná jarní činnost a to hloubkový úklid spojený s každoročním malováním. Aby se letošní malování nezměnilo na katastrofu, přinášíme vám pár rad, jak to zvládnout bez problémů a s požado

projít na článek

Ponořte se do světa malování a kreativní tvorby s eshopem Desty.cz

Hledáte způsob, jak rozvíjet svou kreativitu a zároveň si užít pohodové chvíle při malování a tvoření? Eshop Desty.cz je vaším ideálním pomocníkem na cestě za uměleckým sebepoznáním a zábavou. Nabídka širokého sortimentu hobby potřeb a materiálů pro malov

projít na článek

Malování na obličej skryté umění

Malování na obličej je starodávné umění, které se přes tisíce let vyvíjelo a přetvářelo. Od rituálního malování v pradávných kulturách až po moderní zábavu na dětských oslavách a veřejných akcích, tento druh výtvarného umění přetrvává a nadále se vyvíjí.

projít na článek

PRO DĚTI

Start rakety do vesmíru! Dvě pohádky loutkové, jedna čtená v trávě! Živý oslík! Staré hasičské stříkačky! Malování na krabice!    

projít na článek