Malování pokojů

Provádíme malování pokojů pomocí barev na klasické sádrové omítky nebo sádrokarton. Používáme i speciální paro-propustné omyvatelné barvy vhodné do koupelen a kuchyní. Používáme pouze barvy kvalitních značek jako jsou Dulux, Jupol, Primalex, Het a další.

projít na článek

Malování na tělo

Nabízíme klasický dětský facepainting, malování hostesek, bodypainting, UV facepainting i dočasné tetování. The post Malování na tělo appeared first on Bezva Párty.

projít na článek

Malování pískem

Nově v nabídce malování barevnými písky. Pískové tvoření získává stále větší oblibu na dětských dnech i dětských párty, především pro svou jednoduchost The post Malování pískem appeared first on Bezva Párty.

projít na článek

Malování místností

Rozsáhlá datábaze otázek o odpovědí na časté i méně časté komplikace při malování.

projít na článek

Malířství a natěračství

Malířství a natěračství Petr Stein Provádíme veškeré malířské práce od malování pokojů, nástřiky venkovních fasád a dřevěných podhledů, přes broušení a renovace zdí, až po nátěry dveří, zárubní a radiátorů. V oboru pracujeme již od roku 1999 a naší vizit

projít na článek

Jak zvládnout úklid po malování

Někteří lidé řeší malování domu či bytu tak, že raději odjedou na dovolenou nebo někam alespoň do přírody či k příbuzným, aby nemuseli být účastni toho nepořádku a zmatku. Není divu, vždyť malování bývá někdy stejně náročné jako stěhování, z místností se

projít na článek