Máme novou dámskou peněženku na zip, která pomáhá

Po šesti letech na trhu konečně přicházíme s první peněženkou určenou pouze pro dámy - velkou peněženku na zip z jehněčí kůže. Stálo nás to měsíce přemýšlení a designování, desítky prototypů, týdny testování v terénu, výrobu vlastních zipů, které jsme museli nakonec zahodit a vyrobit znovu, ale nakonec se vše podařilo.

projít na článek

KVK THERM: Úspora pro každou peněženku

[KOMERČNÍ PREZENTACE] KVK THERM: Úspora pro každou peněženku V době neustálého zvyšování cen energií je pochopitelná a účelná snaha každého majitele nemovitosti snižovat náklady na provoz objektu. Ať již se jedná o rodinné domy,

projít na článek

Máme novou káru.

Nov jzdrna na Moin, vybudovan spolkem LaMaRo, bude ode dneka obsluhovan novm traktrkem, take odpadne improvizace a u nebudeme muset brnovat autem. Jsme obrovsky vdn za podporu Nadace EZ. Na pkladu na jzdrny je vidt, e EZ pomh na sprvnm mst. Kvalita jzdren

projít na článek

Říjnový večírek v pondělí 14.10.

Před námi je říjen a další večer Osamělých písničkářů v pondělí 14.10. v pražském  Kaštanu . Dámskou sestavu ( Dagmar Voňková-Andrtová  a  Jana Šteflíčková ) doplní  Jakub König , tentokráte nikoliv jako Kittchen. Začínáme jako vždy ve  20:00 .

projít na článek

Novinka - malá ID peněženka

Malá, tenká, elegantní a praktická - tak můžeme charakterizovat naší ID peněženku.

projít na článek

Dolarovka v Saffiano černé

Vyslechli jsme vaše přání a zařazujeme do nabídky koženou peněženku s klipem na bankovky neboli dolarovku v Saffiano černé.

projít na článek