Mandolínový orchestr ze Sv. Heleny

V září 2015 náš sbor poctil svou návštěvou Mandolínový orchestr ze Svaté Heleny z Rumunska.

projít na článek

Orchestr ze Sv. Heleny 2010

12.9.2010 se konala Bohoslužba v koncertním sále v Aši při které hrál orchestr ze Sv.Heleny v rumunsku. Kázáním posloužil bratr kazatel Mocek.

projít na článek

Kazatelský kvartet na cestách

V týdnu od 3.4. do 11.4.2011 se vydal Kazatelský kvartet na evangelizační cestu na Moravdu do Drnholce, na Slovensko do Nového mesta nad Vahom a Urbanova. Dále pak do Nadlaku, Severinu a Svaté Heleny v Rumunsku.

projít na článek

V neděli 8.5. 2011 bylo cvičení opět bezva

Dnes se nás sešlo trochu méně,  důležité utkání v telce, kopání septiku a těžká indispozice Heleny. Ale to nás neodradilo a cvičilo se, až se ze všech kouřilo. Přivítali jsme  mezi nás novou studentku Dianu a její paničku Madlu.

projít na článek

CHROMOTERAPIE JAK JI NEZNÁTE.

Tým SVĚT JE JINAK si vás dovoluje pozvat na přednášku Heleny Zíkové a Jiřího Šejnohy konanou v rámci Festivalu „Miluj svůj život“ v ZŠ Poláčkova, Praha 4 – Krč dne 23. února 2020 (Ne) od 13 hod. v učebně C s názvem CHROMOTERAPIE JAK JI NEZNÁTE. Chromot

projít na článek

Velký finále PSO přibližuje sny a výzvy mladých hudebníků

Police Symphony Orchestra, symfonick orchestr, kter se vymyk v em norm m. Pokud jste o něm nesly eli, o to v c v s pravděpodobně dojme dokument rn film Velk fin le PSO, kter rež roval Dominik Kalivoda. Přidejte se na cestu za splněn mi sny a zjistět

projít na článek