Jednoduchý recept pro osvěžující mangovo-oříškový krém v raw food kvalitě, určený pro okamžitou spotřebu (nebo spotřebu během téhož dne). Tento krém z manga a oříšků můžete použít místo marmelády k natření na sušenky nebo ho jíst samostatně lžičkou (jako zdravá náhražka dětského pribiňáku, termixu...), případně dát do misky a do toho ponořit pár kousků nakrájeného manga či jiného ovoce. Můžete dle stejného receptu vyzkoušet obměny tím, že zkusíte verzi s různými druhy...
Rychlý recept pro osvěžující banánovo-oříškový krém v raw food kvalitě, určený pro okamžitou spotřebu (nebo spotřebu během téhož dne). Tento krém můžete použít místo marmelády k natření na sušenky, nebo ho jíst samostatně lžičkou (jako zdravá náhražka dět
projít na článekRaw recept na ovocné knedlíky z jablek, s jahodami a mangovo-banánovým krémem podle Kristiny. Vyzkoušejte knedlíky bez vaření, bez mouky, bez lepku, bez mléka a přidaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: Na knedlíky: 3 velká jablka 1 šálek jahod
projít na článekVydatná, zdravá, osvěžující a energetizující raw snídaně nebo svačina nejen pro vitariány. Potěší zejména v letní sezóně. Přirozeně bez přidaného cukru, bez lepku, bez éček a konzervantů. Recept pro přibližně jednu porci. Krém: Přes noc si namočíme 10-15
projít na článekPřemýšlíte o tom, že byste se rádi stali vitariánem, stravujícím se syrovou stravou neboli raw food? Ale stále čekáte na ten správný čas? Nebo jen nevíte, jak přesně s raw food stravou začít? Hledáte nějaké tipy a rady, které by Vám dodali trochu odvahy k
projít na článekNa jaře 2015 jsem dostala nabídku se autorsky podílet na knize o české raw food alias syrové živé stravě, a to od nakladatelství IFP Publishing. Brala jsem to jako poctu a výzvu současně a rozhodla se nabídku přijmout a podělit se o část svého příběhu a n
projít na článek