Manipulační práce sčelním vysokozdvižným terénním vozíkem

Zajišťujeme manipulaci čelním vysokozdvižným terénním vozíkem o nosnosti 3 tuny i mimo areál naší firmy: nakládání a vykládání zboží přemísťování materiálu v halách i terénu dovoz stroje na podvalníku Terénní vysokozdvižný vozík TDR 30 má stálý pohon všech čtyř kol, čímž se z něho stává perfektní pomocník při práci v nejnáročnějším terénu. Terénní vozík je vybaven velkými koly s terénními těžkotonážními pneumatikami pro usnadnění manipulace s materiálem na nezpevněném povrchu. Technické parametry: Výkon motoru: 37 kW Pohon: nafta Nosnost: 3000kg Max. výška zdvihu: 4500 mm Délka nosných vidlic: 1200 mm Poloměr otáčení: 4500 mm Volba jízdního režimu Uzavřená vytápěná kabina LED osvětlení Dopravu strojů ke vzdáleným staveništím provádíme vlastní kontejnerovou dopravou. Výhodou využití našich služeb je také možnost spoulupráce s dalšími stroji a jejich příslušenstvím jako například: vysokozdvižná plošina, traktorbagry, autojeřáby, drcení a štěpkování apod. Formulář Záhora V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu +420 608 702 648, prostřednictvím e-mailu [email protected], nebo využijte formulář pro nezávaznou poptávku níže. Nezávazná poptávka (dotaz) [contact-form-7] Příspěvek Manipulační práce s čelním vysokozdvižným terénním vozíkem pochází z Jeřábnické práce a nákladní doprava MALINA - VRŠE s.r.o.

projít na článek

Sběr železa již tuto sobotu!

TYLOVICE - Sběr šrotu pořádají v sobotu 25. dubna 2015 hasiči v Tylovicích. Tentokrát vyjedou do ulic jen s autem a vozíkem. Kdo však má větší množství starého železa do sběru, ať se ozve předem na telefon 736 716 813. Hasiči předem děkují za spolupráci.

projít na článek

Nařízení vlády, kterým se stanovují činnosti a organizace práce v chovech hospodářských zvířat

bezpečnost práce, skot, koně, koza, ovce, prase, práce se zvířaty, úraz, rizika poranění zvířetem

projít na článek

Sklenářské práce

Běžné sklenářské práce, které děláme na naší provozovně, v terénu u vás doma nebo na stavbě: Článek Sklenářské práce se nejdříve objevil na Sklenářství Pelikán.

projít na článek

Zákoník práce nejen pro mistry + aktuální info k novele (Ámos 6/2017)

Zákoník práce nejen pro mistry Pro mimořádný zájem o zákoník práce v souvislosti s avizovanou novelou zařazujeme do nabídky pro II. pololetí kurz Zákoník práce nejen pro mistry.Jeho lektorem je zkušený praktik (původně personalista) JUDr. Pavel Jindřich.

projít na článek

Vláda 3. - 17. dubna 2023

Vláda schválila novelu zákoníku práce s úpravou práce na dohodu či z domova

projít na článek