Manta Resort, Indický oceán v přímém přenosu

Manta Resort získal za své apartmá pod hladinou mnoho mezinárodního ocenění. Toto apartmá je ponořeno v živém útesu Indického oceánu, 250 metrů od pobřeží ostrova Pemba. Ryby se zde stávají pozorovateli člověka. A hosté obdivují tropický oceánský život přímo ze své postele. Byla to lokalita, která cestovatele nejvíce překvapila. Ne podvodní svět, ale Pemba, ostrov, o kterém málokdo slyšel. Podvodní apartmá na Maledivách nebo v Emirátech je jedna věc, ale neznámý tanzanský ostrov? A právě toto místo napomáhá tomu, že jde v posledních letech Manta Resort od úspěchu k úspěchu. Na ostrově Pemba, části souostroví Zanzibaru, se cítíte jako na Zanzibaru před 20 lety. Je to velmi autentický a surový zážitek, doplněný o výlety na tradičních lodích dhow na neobydlené písčiny a ostrůvky. Zde cítíte prostor, a to jak v resortu, tak v jeho okolí. Mnohem více prostoru než v obydlených částech ostrova Zanzibar. Pobřežní vily jsou také báječným místem k pobytu, na půli cesty mezi Indickým oceánem a původním pralesem a umocňují pocit svobody a vyrovnanosti. Pro mnoho hostů poskytuje Pemba vhodné místo pro čas strávený na pláži po návštěvě safari. I když, stojí za to jet nejprve na Pembu a odpočinout si tu před africkým safari dobrodružstvím. Ostrov je také přístupný lehkými letadly, přičemž Pemba je spojena jak se Zanzibarem, tak s klíčovými pevninskými safari. Někteří hosté zůstanou až dva týdny, kdy jednu nebo dvě noci stráví v podvodním apartmá v kombinaci s přímořskou vilou nebo apartmá zahradním. Článek Manta Resort, Indický oceán v přímém přenosu se nejdříve objevil na Travel Design.

projít na článek

Křesťanství - to není nic pro slabochy

Kázání Aloise Boháčeka na text z 2. epištoly Tesalonickým 2, 13-17, které bylo vysíláno v přímém přenosu Českým rozhlasem 2 - Praha. 

projít na článek

Rozhlasová bohoslužba 2013

V neděli 5.května, hodinu před zahájením pravidelné bohoslužby přijeli technici Českého rozhlasu Praha. Po modlitebně rozmístili své mikrofony a následně přenášeli zvuk z bohoslužby v přímém přenosu.

projít na článek

Rozhlasová bohoslužba 2010

V neděli 25.4.2010 proběhla v našem sboru bohoslužba, kterou v přímém přenosu přenášel Český rozhlas 2 - Praha. Kázal bratr kazatel Alois Boháček na téma: Komu věříš?

projít na článek

Rozhlasová bohoslužba 2011

V neděli 10.7.2011 proběhla v našem sboru bohoslužba, kterou v přímém přenosu přenášel Český rozhlas 2 - Praha. Kázal bratr kazatel Alois Boháček na téma: Na jakých základech,stojí tvé spasení?

projít na článek

Na jakých základech stojí tvé spasení?

V neděli 10.7.2011 proběhla v našem sboru bohoslužba, kterou v přímém přenosu přenášel Český rozhlas 2 - Praha. Kázal bratr kazatel Alois Boháček na téma: Na jakých základech,stojí tvé spasení?

projít na článek