Marketing pro restaurace v covidové krizi

Současná situace nepřeje mnoha odvětvím, na které tvrdě dolehla opatření vlády. Ale asi nejvíc zasaženými jsou restaurace a další gastro provozy. Sám mám několik přátel, kteří provozují restaurace nebo bary a moc rád bych jim alespoň radou a zkušenostmi trošku pomohl. Věřím, že tyto rady mohou pomoci nejen mým přátelům, ale i dalším. A proto [] The post Marketing pro restaurace v covidové krizi appeared first on ProvozujemeEshop.cz.

projít na článek

Uzavření restaurace o víkendech

Po dobu omezení dle nařízení vlady na výdejí okénko bude restaurace o víkendech uzavřena The post Uzavření restaurace o víkendech appeared first on Restaurace Sport.

projít na článek

Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence

Bolest v kříži, neboli bolesti v dolní části zad, jsou obtížným a nepříjemným stavem, který postihuje mnoho lidí všech věkových The post Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence appeared first on Flex Code.

projít na článek

7.9.2019 OMEZENÍ PROVOZU RESTAURACE

V sobotu 7.9. bude restaurace uzavřena v čase od 10:30 do 15:00

projít na článek

Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena

Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena. Budeme se na vás těšit s připraveným poledním menu v úterý 18. 2. 2020. The post Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena appeared first on Penzion a restaurace Bohemia.

projít na článek

Fénix content marketing

The post Fénix content marketing appeared first on Fotoateliér, reklamní - marketingová agentura, grafické, internetové studio Praha.

projít na článek