Martin Macík zajel životní výsledek

Letošní ročník dakarské rallye je za námi. Posádka Big Shock Racing zajela dnes krásné 7. místo. V celkovém hodnocení dosáhla na 10. příčku! „Byly to dneska nervy. Neskutečné. Startovali jsme podle celkového umístění a celou dobu bojovali jak s MANem před námi, tak i s tím za námi,“ říká těsně po dojetí etapy Martin Macík a dodává, že emoce vřely ještě po projetí cílovou páskou. „Peter Versluis se s výsledkem nechtěl smířit a přijel si to s námi vyříkat. Nakonec musel zasáhnout i organizátor,“ popisuje nečekanou potyčku Macík.

projít na článek

Martin Macík zápasil s vrtulí, defekt už je rutina.

„Hlavně v pořádku dojet do cíle“ znělo heslo pro desátou etapu Rallye Dakar, do které Martin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva startovali z 23. pozice. A to se také podařilo.>> video z 10. etapy v článku >>

projít na článek

Aleš Loprais vítězem etapy, Martin Macík v problémech

Ve 2. etapě ztrácí závodník Martin Macík vedení a technické problémy ho odsouvají až na dnešní 7. místo se ztrátou 1 hodiny a 20 min. V průběžném poředí tak klesá na 4. pozici za Aleše Lopraise, který si připsal první letošní etapové vítězství.

projít na článek

Vabroušek zajel životní maximum na kole

Petr Vabroušek se vydal na Floridu na svého předposledního ironmana letošní sezony a přesto, že nebyl stoprocentně v pořádku, předvedl fantastický výkon. Na kole dokonce zajel životní maximum a do puntíku tak splnil svůj cíl. Chtěl být v elitní desítce, t

projít na článek

Martin Macík si na španělské Baja Aragon doletěl pro bronz

Martin Macík v kamionu Liaz skončil na Baja Aragon třetí, hned za Vila Rocou a De Rooyem. A to navzdory lupičům, kteří tým připravili o část vybavení, i faktu, že většinu sobotních etap odjela posádka bez brzd.

projít na článek

Martin Macík z HunGarian Baja veze stříbro

Posádka týmu KM Racing ve složení Martin Macík, František Tomášek, Michal Mrkva v kamionu Liaz vybojoval stříbro na HunGarian Baja. Motocyklista Lukáš Kvapil přivezl domů zlato!

projít na článek