Martin Prokop před Abu Dhabi Desert Challenge

Šestý nejlepší pilot Dakaru 2019 Martin Prokop vstoupil začátkem března do letošního ročníku Mistrovství světa v cross country rally výborným třetím místem na Dubai International Baja. V této chvíli se již se svým týmem připravuje v dějišti Abu Dhabi Desert Challenge na pět náročných etap této soutěže, ve které dokázal minulý rok fantasticky zvítězit.

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Macíkův kamion na Abu Dhabi Desert Challenge do cíle nedojede

V seriálu WRRC se na další letošní start v Abu Dhabi Desert Challenge, postavil i Big Shock! Racing Team s osvědčenou posádkou vedenou pilotem Martinem Macíkem.

projít na článek

MP-SPORTS s pilotem Martinem Prokopem vítězí v Abu Dhabi

Martin Prokop se stal vítězem Abú Dhabi Desert Challenge rallye a po třetím závodu Světového poháru v cross country rallye vede průběžné pořadí. Vedle zkušeného Martina Prokopa se na horké sedadlo navigátora poprvé posadil David Pabiška, kterého jsme dopo

projít na článek

Martin Macík si z besed odskočí zazávodit do Abu Dhabi

Přípravy týmu Big Shock! Racing na závod Abu Dhabi Desert Challenge, který je po Rallye Dakar druhým podnikem světového poháru World Rally-Raid Championship, jsou v plném proudu. Část závodních kamionů se po skončení Dakaru ze Saudské Arábie přesunula do

projít na článek

BUGGYRU ČEKÁ NÁVRAT DO ZRÁDNÉ POUŠTĚ EMPTY QUARTER

Buggyra ZM Racing s pilotkou Aliyyah Koloc se vrací ve speciálu Can-Am DV21 do terénu. V neděli 26. února ve Spojených arabských emirátech začíná prologem Abu Dhabi Desert Challenge, kterou o pět dní později zakončí slavnostní příjezd na pódium.

projít na článek