Maškarní bál pro dospělé_Třebeň

Rybářské sdružení v Třebeni zve všechny zájemce o příjemnou zábavu na Maškarní bál pro dospělé, který se koná 23. února 2013 od 20,00 hod v obecním sále v Třebeni. Vstupné je 89 Kč. K tanci a zábavě hraje skupina SONET.

projít na článek

Dětský maškarní rej v Třebeni

Obec Třebeň pořádá pro malé i velké Dětský maškarní rej. Rej vypukne 24.2. od 15 hodin v obecním sále. Vstupné dobrovolné. Zveme všechny děti z blízkého i dalekého okolé.

projít na článek

"Maškarní zábava" ve Velkém Luhu

V sobotu 16.2.13 pořádáme ve Velkém Luhu "Maškarní zábavu" od 20:00hod. v sále místního pohostinství. Vstupné: masky 40 Kč a bez masky 70 Kč. K tanci a poslechu hraje skupina PIC NIC.

projít na článek

Dětský maškarní ples v Křižovatce

Obec Křižovatka zve všechni děti i jejich dospělé na Dětský maškarní ples, který se koná v kulturním sále v Křižovatce 16.2. 2013 od 16 hodin. Připraven je zajímavý program s překvapením a budeme vyhlašovat nejlepší masky.  

projít na článek

Blíží se náš Hasičský ples 27. ledna a i Maškarní karneval 28. ledna

V Maškarním karnevalu dochází ke změně. Místo klaunů na pozvánce, nás budou bavit Klauni z Ostravy.

projít na článek

Fotoreportáž z maškarního plesu

TYLOVICE - Druhý maškarní bál se uskutečnil v pátek večer 10. února v restauraci Harcovna. Venku mrzlo až praštělo, teploměr ukazoval dvacet stupňů pod nulou, ale na vyhřátém tanečním parketu vířil divoký rej pětadvaceti roztodivných masek. Jejich tvůrci

projít na článek