Masopustní veselí v Podlesí

Připojte se už 5.3.2022 Průvod začíná na návsi a končí u nás v pivovaru. Ne nadarmo se tahle tradice plná zábavy a skvělých věcí drží na živu. Podpořte ji letos i vy.

projít na článek

Carnival celebration in Podlesí

The parade starts at the village square and ends at our brewery. This tradition is full of fun and great things. Support it this year too.

projít na článek

Tradiční masopustní zabijačka v Pivovaru Strahov!

Začíná nový rok, a my s nadšením oznamujeme, že na našich webových stránkách můžete nově najít novinky a události z dění v Pivovaru Strahov! A jaký by byl lepším způsob zahájení, než pozvání na naši každoroční tradiční masopustní zabijačku? Letošní ročn

projít na článek

Zabijačkové speciality U Sedlerů

Do konce února si u nás můžete pochutnat na zabijačkových specialitách jako je škvarková pomazánka, domácí huspenina, zabijačkový guláš, opečená jitrnice a jelítko a masopustní vdolky The post Zabijačkové speciality U Sedlerů appeared first on Plzeňská re

projít na článek

Slavíme Mezinárodní týden nošení dětí!

Nošení miminek a dětí je velké téma a tak si zaslouží celý týden oslav, přednášek, akcí po celém světě. A my se k tomuto veselí rádi připojíme. Po celý týden až do neděle nabízíme slevu 10% na všechny šátky Lenire!

projít na článek

Dárek pro traktoristu , láhev traktor

Dárková láhev traktorista na alkohol, likér atd. TRAKTOR veselí dárek pro traktoristy v provedení dárkové láhve na alkohol usazené v dřevěné imitaci traktoru a navíc s 6 skleničkami. Možno objednat výpal textu na traktor odkazem pod ikonkou košík.

projít na článek